60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
STSV50 Sous Vide-sirkulator, Svartgrå Steba
NYHET

STSV50 Sous Vide-sirkulator
Svartgrå

kr 2 457
kr 2 730(-10%)
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Bra å vite

  • Nøyaktig temperatur-kontroll opptil 90 grader
  • Nøyaktig temperatur-kontroll opptil 90 grader
  • Eliminerer risikoen for en brent yte og iskald kjerne
  • Lag med som en profesjonell kokk

Beskrivelse

Lag en like god biff som på eksklusive restauranter - hjemme på ditt eget kjøkken!

LCD-display for aktuell temperatur

Denne Sous Vide sirkulatoren har et skaft i rustfritt stål og er utstyrt med en opplyst LCD-display som viser den aktuelle temperaturen samt en timer opptil 99timer. Den er mobil, som gjør den plassbesparende og praktisk. Den varmer 20 liter på 45 min til 56 grader (mavvikelser max 0,5 grader) og har en vannsirkulator på 8 liter per minutt. Passer å brukes til kokekar som har en dybde på minste 15cm.

For en nøyaktig temperatur gjennom hele

Å lage mat med en Sous Vide gjør at maten lages med en nøyaktig temperatur. Du stiller inn ønsket temperatur på råvaren du vil tillage, så varmes hele kjøttet til en temperaturen du har stilt inn. For at råvaren du tilbereder skal beholde sin smak og beskyttes mot vann må den vakuumpakkes. Når man skal tilberede kjøtt er det ofte etter marinering og for at kjøttet skal få den herlige stekeyten kan det med fordel stekes fort i en panne før servering.

Behold både næringsstoff og smak

Tilberedningstiden blir noe lengre når du bruker en Sous Vide enn når du lager mat med stekepanne eller i ovn. Ettersom råvaren vakuumpakkes beholder råvaren næringsstoffer og smak på en unik måte - det er verdt den ekstra ventetiden!

Vi har satt sammen en Sous Vide-guide med tabell for råvarer og temperaturer. 

  • Kjøtt 62-68 grader:

1 cm 30 minutter, 2 cm 45 minutter, 3 cm 95 minutter, 4 cm 120 minutter, 5 cm 180 minutter, 6 cm 250 minutter.

  • Fisk 55-58 grader:

1 cm 10 minutter, 2 cm 20 minutter, 3 cm 30 minutter, 4 cm 40 minutter, 5 cm 50 minutter, 6 cm 60 minutter.

  • Fugl 63-65 grader:

1 cm 20 minutter, 2 cm 40 minutter, 3 cm 75 minutter, 4 cm 90 minutter.

  • Grønnsaker 80-85 grader:
Asparges 35 minutter, poteter 70 minutter, rotfrukter 110 minutter.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareSteba
  • Artikkelnummer610632-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerRustfritt stål

Mål

  • Bredde (cm)8
  • Dybde (cm)10,5
  • Høyde (cm)37,5

Teknisk spesifikasjon

  • Watt800

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)