Steba SV50 Sous Vide-sirkulator er din beste venn på kjøkkenet når det kommer til den oppmerksomhetsvekkende og populære sous vide-matlagingen. Begrepet sous vide betyr i vakuum og metoden går ut på at maten tilberedes i tett forseglet plastposer som senkes ned i vann hvis temperatur stilles inn og opprettholdes med presisjon, ved hjelp av en sous vide-sirkulator. Dette gir en jevn og gjennomgående tilberedning med perfekt resultat hver gang. Best av alt er at tilberedningen mer eller mindre gjør seg selv!
Denne modellen er en testvinnende favoritt som tilbyr presis temperaturkontroll opp til 90°C med 0,5°C intervaller. Den varmer 20 liter vann til 56°C på 45 minutter og sirkulerer 12 liter per minutt, noe som gir en jevn varmefordeling og gode resultater. Fest enkelt staven på kanten av gryten med klemmen, still inn ønsket temperatur og tid og la deretter din sous vide gjøre resten. IPX7-klassifiseringen betyr at hele enheten er vanntett, noe som gjør den brukervennlig og holdbar. Det perfekte kjøkkenredskapet for å ta matlagingen din til nye nivåer!