60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Møbler/Bord/Spisebord

Spisebord

Samle hele omgangskretsen din; familie og venner rundt bordet! På våre sider finner du akkurat den typen matbord du trenger, enten det er et nytt salongbord eller kjøkkenbord du er på utkikk etter. Et hvert hjem trenger et sted familien kan samles for å spise.
63 resultater sortert etter
Slice bord 90x250 cm - Eik - Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Slice bord 90x250 cm, Eik

26 033 kr28 925 kr
Bestillingsvare
12
Side 1 av 2

Mer om Spisebord

Alle matbord du kan finne på våre sider er enkle og smakfulle. Du finner garantert et som passer inn i ditt hjem, uansett hvilken stil du foretrekker. Sjekk ut våre mange kjøkkenbord og finn det beste for akkurat ditt spisested. Vi fører både store bord til hele familien, og mindre hjørnebord for én person til spisekroken. Selv de som bor på små hybler fortjener det beste! Når det er så mye bra å velge mellom, trenger du ikke ta til takke med noe halvgodt.

Bla deg gjennom produktene våre da vel! Det er bare fantasien din som setter grenser. Vi har alle slags typer matbord du noen gang kan komme til å trenge. Med et passende bord fra vårt rikholdige sortiment kan du fylle både stue, spisestue eller kjøkken med mer enn nok sitteplasser til hele familien, uansett hvor dere føler for å innta måltidene deres.

I tillegg til å være utrolig funksjonelle, er våre matbord konstruert for å holde lenge. Det stilige designet er tidløst for å aldri gå av moten. Med et av våre bord kan du være sikker på at du finner noe som passer deg i mange år fremover, enten du liker det enkle eller mer elegante.

Matbord er selvfølgelig en veldig viktig del av alle hjem, men vi har også et bredt utvalg av alle andre typer bord. For eksempel har vi sofabord, hjørnebord og bord som er perfekte til å plassere vaser eller pyntegjenstander på. Med andre ord, alle bord du kan tenke deg, inklusive mange forskjellige matbord.

Selvsagt kan du ha flere forskjellige matbord i huset ditt! Du kan ha et stort spisebord i stua, kombinert med et lite hjørnebord på kjøkkenet. Og selvfølgelig, et salongbord til fredagstaco og lørdagspizza foran sofaen. Maten din spiser du hvor dette føles naturlig, og vi har møbelutvalget som gjør hjemmet ditt komplett.

Et hvert hjem burde ha flere bord. Kanskje et bord i hjørnet ved sofaen til å ha lamper og bøker på. Eller et koselig, lite salongbord hvor du og gjengen kan spille brettspill eller spise fredags-taco mens dere ser på film. Et ofte brukt matbord vil knytte både familiemedlemmer og venner enda tettere sammen. Bruk ditt matbord til å skape minner for livet.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)