60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Turbo Cuisine multikoker 3,2 l, Svart OBH Nordica

Turbo Cuisine multikoker 3,2 l
Svart

kr 2 499
kr 2 549
Bestillt inn, forventet tilbake på lager juni 2024
Fri frakt innenfor Norge

Beskrivelse

Turbo Cuisine multikoker er kjøkkenmaskinen for deg som liker å lage mat og ønsker å gjøre det på en sunnere, bedre og raskere måte. En multikoker er en lufttett, lukket beholder som gir kortere tilberedningstid fordi matlagingen skjer ved høyere trykk og høyere temperaturer enn vanlig.

Fordi beholderen er tett lukket, fordamper ikke væsken. I stedet stiger dampen til luften i beholderen og tar opp mer og mer plass. Trykket øker, og dermed øker også temperaturen til væskens kokepunkt. Resultatet er høyere temperatur og raskere tilberedning.

Med Turbo Cuisine mer enn halveres tilberedningstiden, så du sparer både tid og energi. Det trengs ingen separat strømforsyning, fordi den varmes på komfyren som en vanlig gryte. Det høye trykket gjør også at næringsstoffer og mineraler blir værende i maten, så rettene får mer smak og blir møre og saftige. Den nye teknikken med en sfærisk skål sikrer optimal sirkulasjon av varmen og gir det beste mulige resultatet. Nyt hvor enkelt det er å lage mat i en multikoker. Det krever bare at du legger ingrediensene i skålen, lukker lokket, velger et program og trykker på start.

Velg mellom ti automatiske programmer for tilberedning av for eksempel gryter, suppe, dampede grønnsaker og brød. Du kan utsette starten i opptil 12 timer, noe som gjør det mulig å legge ingrediensene i multikokeren om morgenen slik at maten er klar når du kommer hjem om kvelden. Det er også en varmeholdningsfunksjon, som holder maten varm i 24 timer. Det lar deg lage utrolig mange forskjellige retter, og det finnes mange enkle oppskrifter.

Maskinen er veldig enkel å bruke, da den har en tydelig dreieknapp som du enkelt vrir på for å velge ett av de automatiske programmene, justere temperaturen, regulere timeren eller stille inn starttiden.

Det er ingen risiko for å brenne seg, fordi maskinen er utstyrt med en sikkerhetsventil som slipper ut damp og regulerer trykket. Den er også utstyrt med et varmebestandig skap. Det er derfor ikke mer komplisert enn å lage mat i en vanlig gryte. Samtidig tåler tilbehøret å vaskes i maskin, noe som er veldig praktisk. En virkelig holdbar og pålitelig multikoker.

Måleglass og skje er inkludert.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareOBH Nordica
  • Artikkelnummer608114-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerRustfritt stål

Mål

  • Lengde (cm)36,7
  • Bredde (cm)35,7
  • Høyde (cm)35,4

Teknisk spesifikasjon

  • Watt, maks.1090

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)