60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Stripes tallerken Ø21 cm, Sand Mateus
Stripes tallerken Ø21 cm, Sand Mateus
Stripes tallerken Ø21 cm, Sand Mateus
Stripes tallerken Ø21 cm, Sand Mateus
Stripes tallerken Ø21 cm, Sand Mateus
Stripes tallerken Ø21 cm - Sand - Mateus
Stripes tallerken Ø21 cm - Sand - Mateus
Stripes tallerken Ø21 cm - Sand - Mateus
Stripes tallerken Ø21 cm - Sand - Mateus
Stripes tallerken Ø21 cm - Sand - Mateus

Stripes tallerken Ø21 cm
Sand

kr 297
Bestillingsvare, under produksjon
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Velkommen til en verden av sofistikert eleganse og tidløs skjønnhet med Mateus Stripes-serien.

Med en perfekt harmoni mellom mote og kvalitet løfter denne kolleksjonen din borddekking til nye høyder. Hver tallerken og skål i serien er kunstferdig dekorert med organiske linjer som smelter sammen på den glaserte overflaten, noe som skaper et vakkert mønster som fanger blikket og vekker beundring.

Inspirert av det ikoniske 1960-tallet, utstråler Mateus Stripes en mykhet og samtidig en sofistikert aura. Dette er et design som smelter sammen retrostil med en moderne vri, noe som gir din borddekking en unik og elegant touch. Med sin subtile sjarme er denne kolleksjonen lett å kombinere med andre deler av borddekkingen din og gir hvert måltid en touch av glamour.

Mateus Stripes gir deg mange muligheter til å skape din egen personlige stil. Du kan velge mellom flere forskjellige farger for å matche din egen unike estetikk og skape en unik atmosfære ved hver anledning. Skap en sofistikert og elegant borddekking med en enhetlig fargepalett fra Stripes-serien eller bland og match med dine favoritter fra noen av de andre fantastiske Mateus-kolleksjonene for å gi borddekkingen din et personlig preg.

Hvert del i Mateus Stripes-serien er laget med omhu og dedikasjon for å sikre høyest kvalitet. Dette er et resultat av Mateus' lidenskap for håndverk og deres streben etter å skape tidløse kreasjoner som vil gylne ditt hjem i lang tid fremover.

Med Mateus Stripes-serien får du ikke bare enestående skjønnhet og eleganse, men også et produkt som vil være en trofølgesvenn på alle dine spesielle anledninger og hverdagsmåltider. La den gnistrende overflaten og de organiske linjene ta deg med på en reise gjennom tiden og skape minner som varer evig.

Gjør borddekkingen din til noe ekstra med Mateus Stripes-serien. Utforsk den spennende verdenen av farger og mønstre og la ditt kreative sinn strømme fritt. Gi ditt hjem en touch av tidløs eleganse og gjør hvert måltid til en minneverdig opplevelse.

Stell:

Tallerkenen kan vaskes i oppvaskmaskinen og tåler mikrobølgeovn og fryser (ikke ovn da keramikken kan sprekke). Ikke plasser produktet på fuktige overflater eller bløtlegg det ettersom leire er et naturmateriale og kan absorbere fuktighet. For å unngå svarte streker på keramikk fra metall fra bestikk, bruk skyll- eller glansemiddel i oppvaskmaskinen. Hvis det oppstår metallmerker, bruk rengjøringsmiddel som Allrengjøring for å forsiktig fjerne dem.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareMateus
  • SerieMateus Stripes
  • Artikkelnummer502332-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
  • ProduksjonProduktet er håndlaget og håndmalt i Portugal. Takket være produksjonsprosessen er hvert produkt helt unikt.
  • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Kan fryses Ikke ovnsbestandig Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten. Ikke legg i vann. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel.
  • Maks. oppvasktemperatur °C70

Mål

  • Diameter (cm)21
  • Høyde (cm)1

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)