60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Stripes tallerken Ø28 cm, Sand MateusStripes tallerken Ø28 cm, Sand MateusStripes tallerken Ø28 cm, Sand MateusStripes tallerken Ø28 cm, Sand MateusStripes tallerken Ø28 cm, Sand Mateus
Stripes tallerken Ø28 cm - Sand - Mateus
Stripes tallerken Ø28 cm - Sand - Mateus
Stripes tallerken Ø28 cm - Sand - Mateus
Stripes tallerken Ø28 cm - Sand - Mateus
Stripes tallerken Ø28 cm - Sand - Mateus

Stripes tallerken Ø28 cm
Sand

kr 345
Bestillingsvare, under produksjon
Frakt i Norge: kr 49

Bra å vite

 • Håndlaget og håndmalt
 • Hvert produkt er unikt
 • Kommer i flere fine farger

Beskrivelse

Velkommen til en verden av sofistikert eleganse og tidløs skjønnhet med Mateus Stripes-serien.

Med en perfekt harmoni mellom mote og kvalitet tar denne kolleksjonen din borddekking til nye høyder. Hver tallerken og bolle i serien er kunstferdig dekorert med organiske linjer som smelter sammen på den glaserte overflaten, noe som skaper et vakkert mønster som tiltrekker seg øyet og vekker beundring.

Inspirert av det ikoniske 1960-tallet, utstråler Mateus Stripes en mykhet og samtidig en sofistikert aura. Det er en design som smelter sammen retrostil med en moderne vri, noe som gir din borddekking en unik og elegant berøring. Med sin subtile sjarm er denne kolleksjonen lett å kombinere med andre deler av borddekkingen din og gir hvert måltid et preg av glamour.

Mateus Stripes gir deg mange muligheter til å skape din egen personlige stil. Du kan velge mellom flere forskjellige farger for å matche din egen unike estetikk og skape en unik atmosfære ved hver anledning. Skap en sofistikert og elegant borddekking med en enhetlig fargepalett fra Stripes-serien, eller bland og match med dine favoritter fra noen av de andre fantastiske Mateus-kolleksjonene for å gi borddekkingen din et personlig preg.

Hver del i Mateus Stripes-serien er laget med omsorg og dedikasjon for å sikre høyeste kvalitet. Det er et resultat av Mateus' lidenskap for håndverk og deres streben etter å skape tidløse skapelser som vil berike hjemmet ditt i lang tid fremover.

Med Mateus Stripes-serien får du ikke bare enestående skjønnhet og eleganse, men også et produkt som vil være en trofast følgesvenn ved alle dine spesielle anledninger og daglige måltider. La den glitrende overflaten og de organiske linjene ta deg med på en reise gjennom tid og skape minner som varer evig.

Forvandle borddekkingen din til noe ekstra med Mateus Stripes-serien. Utforsk den spennende verdenen av farger og mønstre og la det kreative sinnet ditt fly fritt. Gi hjemmet ditt en touch av tidløs eleganse og gjør hvert måltid til en minneverdig opplevelse.

Spesifikasjon

Egenskaper

 • MerkevareMateus
 • SerieMateus Stripes
 • Artikkelnummer46045-06
 • Kvantitet1 stk.
 • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
 • ProduksjonProduktet er håndlaget og håndmalt i Portugal. Takket være produksjonsprosessen er hvert produkt helt unikt.
 • Bruttovekt (kg)0,684
 • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Kan fryses Ikke ovnsbestandig Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten. Ikke legg i vann. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel.
 • Maks. oppvasktemperatur °C70

Mål

 • Diameter (cm)28
 • Høyde (cm)3

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)