60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 16:05:12

Oyster tallerken 28 cm, Grå MateusOyster tallerken 28 cm, Grå MateusOyster tallerken 28 cm, Grå MateusOyster tallerken 28 cm, Grå MateusOyster tallerken 28 cm, Grå Mateus
Oyster tallerken 28 cm - Grå - Mateus
Oyster tallerken 28 cm - Grå - Mateus
Oyster tallerken 28 cm - Grå - Mateus
Oyster tallerken 28 cm - Grå - Mateus
Oyster tallerken 28 cm - Grå - Mateus

Oyster tallerken 28 cm
Grå

kr 345
På lager, klar for levering
Frakt i Norge: kr 49

Beskrivelse

Utforsk naturens skjønnhet og skap en unik og romantisk borddekking med Mateus Oyster-serien!

Disse produktene er inspirert av havets bølger, skjell og østers, og feirer den myke og gledelige formen som naturen tilbyr. Passende for enhver anledning, kompletterer disse håndlagde keramikkproduktene perfekt Mateus' øvrige sortiment. Mateus Oyster-serien er tilgjengelig i flere farger, noe som gir deg muligheten til å skape din egen personlige borddekking. De varme og romantiske tonene i hvert produkt vil skape en innbydende atmosfære og gjøre hvert måltid til en minneverdig opplevelse.

Med disse vakre håndlagde keramikkproduktene kan du skape en magisk og personlig borddekking som vil imponere dine gjester. Den glaserte overflaten på Mateus Oyster-serien har blitt til liv gjennom de håndmalte penselstrøkene, noe som gir hver skål sin egen unike karakter. Hvert produkt er et kunstverk i seg selv og bærer med seg en del av håndverkets historie.

Det myke formspråket, inspirert av havets bølger, skjell og østers, gir en følelse av bevegelse og skjønnhet til din borddekking. Hver skål er designet med den perfekte balansen mellom lekenhet og sofistikering, og den taktil overflaten bærer med seg personligheten fra hvert penselstrøk.

Samle hele Mateus Oyster-serien i din favorittfarge, eller eksperimenter med å blande og matche ulike farger og serier fra Mateus. Skap en visuell fest for øyet ved å kombinere de myke bølgeformene med andre vakre keramikkprodukter. Tillat deg selv å utforske din kreativitet og skape en unik og personlig stil ved ditt spisebord.

Mateus Oyster-serien er mer enn bare keramikkprodukter - det er en reise gjennom naturens skjønnhet og en hyllest til livets goder.

Spesifikasjon

Egenskaper

 • MerkevareMateus
 • SerieMateus Oyster
 • Artikkelnummer46218-02
 • Kvantitet1 stk.
 • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
 • ProduksjonProduktet er håndlaget og håndmalt i Portugal. Takket være produksjonsprosessen er hvert produkt helt unikt.
 • Bruttovekt (kg)0,578
 • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Kan fryses Ikke ovnsbestandig Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten. Ikke legg i vann. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel.
 • Maks. oppvasktemperatur °C70

Mål

 • Diameter (cm)28
 • Høyde (cm)3

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)