60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Lace tallerken 32 cm, Sand Mateus
Lace tallerken 32 cm, Sand Mateus
Lace tallerken 32 cm, Sand Mateus
Lace tallerken 32 cm - Sand - Mateus
Lace tallerken 32 cm - Sand - Mateus
Lace tallerken 32 cm - Sand - Mateus

Lace tallerken 32 cm
Sand

( 5 )
kr 525
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Velkommen til den vakre og populære Mateus Lace serien! Denne ikoniske kolleksjonen kombinerer moderne design med tradisjonelt håndverk og skaper en unik harmoni mellom myke former og organiske mønstre. Hvert produkt i Lace-serien er laget med omsorg og kjennetegnes av et sofistikert design som gir bordet ditt en romantisk og fortryllende følelse. Det dekorative blondestempelet på Mateus Lace serien formidler en tidløs eleganse og skaper en forførende atmosfære ved hver borddekking. Hvert produkt er laget med presisjon og kombinerer det klassiske med det moderne på en måte som fanger oppmerksomheten og skaper en atmosfærisk setting på spisebordet ditt. De myke formene og organiske mønstrene gir en følelse av bevegelse og skjønnhet til borddekkingen din. Mateus Lace serien kommer i flere farger, noe som gir deg muligheten til å skape en personlig og unik stil ved å mikse og matche forskjellige nyanser. Kombiner forskjellige farger og skap en visuell fest for øyet, eller hold deg til en enhetlig fargepalett for en mer harmonisk borddekking. Valget er ditt - uansett vil Lace serien gi borddekkingen din et preg av fortryllelse og eleganse. Skap minneverdige øyeblikk ved spisebordet ditt med den vakre Mateus Lace serien. Den forener det tradisjonelle håndverket med moderne design og skaper en atmosfære av romantikk og skjønnhet. Utforsk den fantastiske verdenen av Mateus Lace og la deg inspirere av dens sjarm og skjønnhet.'

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareMateus
  • SerieMateus Lace
  • Artikkelnummer37147-02
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
  • ProduksjonProduktet er håndlaget og håndmalt i Portugal. Takket være produksjonsprosessen er hvert produkt helt unikt.
  • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Kan fryses Ikke ovnsbestandig Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten. Ikke legg i vann. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel.
  • Maks. oppvasktemperatur °C70

Mål

  • Diameter (cm)32
  • Høyde (cm)4

Anmeldelser

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)