60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Basic tallerken 28 cm, Sand Mateus
Basic tallerken 28 cm, Sand Mateus
Basic tallerken 28 cm, Sand Mateus
Basic tallerken 28 cm - Sand - Mateus
Basic tallerken 28 cm - Sand - Mateus
Basic tallerken 28 cm - Sand - Mateus

Basic tallerken 28 cm
Sand

kr 260
kr 295(-12%)
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Velkommen til Mateus Basic-serien - det ultimate grunnlaget for å uttrykke din personlige stil i hjemmet ditt. Hver del i denne signaturkolleksjonen er håndlaget og håndmalt i Portugal, noe som gir hver del en unik og autentisk følelse. Med en stilren og tidløs design blir Mateus Basic-serien en sjarmerende og alsidig tillegg til hjemmet ditt.

Mateus Basic-serien gir deg muligheten til å skape din egen unike stil på bordet. Med et bredt spekter av farger å velge mellom, kan du skape en harmonisk komposisjon som gjenspeiler din personlighet og estetikk. Denne kolleksjonen er den perfekte basen for å bygge opp en imponerende borddekking som vil være en pryd ved alle anledninger.

Med sitt klassiske uttrykk gir Mateus Basic-serien en varm og leken følelse til bordet ditt. Hvert servisedel er laget med omhu og har en glasert overflate som fremhever dens skjønnhet. De håndmalte penselstrøkene gir unike detaljer som gir hvert del sin egen personlighet og sjarm.

Mateus Basic-serien er mer enn bare servise, det er en fortelling om lidenskap og håndverk. Hvert del er laget med omhu og dedikasjon for å gi deg et produkt av høyeste kvalitet som vil være en trofast følgesvenn i hjemmet ditt i lang tid fremover. Det er en kolleksjon som forener tradisjon og innovasjon på en måte som skaper en ekte magi ved bordet ditt.

Opplev gleden av å skape en personlig og inspirerende borddekking med Mateus Basic-serien. Utforsk det brede utvalget av farger og kombinasjoner for å skape en unik atmosfære som gjenspeiler din stil og personlighet. La hvert måltid bli en kunstnerisk opplevelse og kos deg med varmen og kjærligheten som disse håndlagde servisedelene formidler.

La deg inspirere av det tidløse designet og de håndmalte detaljene som vil gi hjemmet ditt en unik touch. Ta det første skrittet for å uttrykke din personlige stil ved å velge Mateus Basic - en kolleksjon som gjør at bordet ditt blir et sted der minner blir skapt og delt i en atmosfære av skjønnhet og kjærlighet.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareMateus
  • SerieBasic
  • Artikkelnummer37141-05
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
  • ProduksjonProduktet er håndlaget og håndmalt i Portugal. Takket være produksjonsprosessen er hvert produkt helt unikt.
  • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Kan fryses Ikke ovnsbestandig Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten. Ikke legg i vann. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel.
  • Maks. oppvasktemperatur °C70

Mål

  • Diameter (cm)28
  • Høyde (cm)3

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)