60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Cobra teskje 4-pakning, Rustfritt stål Georg JensenCobra teskje 4-pakning, Rustfritt stål Georg JensenCobra teskje 4-pakning, Rustfritt stål Georg JensenCobra teskje 4-pakning, Rustfritt stål Georg Jensen
Cobra teskje 4-pakning - Rustfritt stål - Georg Jensen
Cobra teskje 4-pakning - Rustfritt stål - Georg Jensen
Cobra teskje 4-pakning - Rustfritt stål - Georg Jensen
Cobra teskje 4-pakning - Rustfritt stål - Georg Jensen

Cobra teskje 4-pakning
Rustfritt stål

kr 451
kr 555
På lager, klar for levering
Frakt i Norge: kr 49

Beskrivelse

La din te- og kaffestund bli en opplevelse av sublim eleganse med Georg Jensen Cobra teskjeer i skinnende rustfritt stål. Dette settet inneholder fire teskjeer fra den ikoniske Cobra-kolleksjonens bestikkensemble og gir et snev av skjønnhet til hver smak.

Hver teskje er en kjærlig designet representasjon av Georg Jensens tradisjon for å forene form og funksjon. De bølgende linjene som er karakteristiske for Cobra-kolleksjonen gjennomsyrer hver teskje, og gir en visuell rikdom som komplementerer testunden.

Laget i skinnende rustfritt stål, utstråler teskjeene en elegant glans som smelter sammen med din servering. Deres evne til å tåle oppvaskmaskin gir komfort og frihet til å nyte uten å bekymre seg for vedlikehold.

Uansett om du nyter en rolig stund for deg selv, eller inviterer venner og familie til en testund, blir Cobra teskjeene en smakfull følgesvenn. Disse teskjeene er mer enn bare redskaper - de er små kunstverk som komplementerer bordet ditt med raffinert skjønnhet.

La hver skje være en påminnelse om at nytelse er en del av hvert øyeblikk, og at skjønnhet finnes i de små detaljene i livsstilen din.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareGeorg Jensen
  • SerieGeorg Jensen Cobra
  • Artikkelnummer587543-01
  • Kvantitet4 stk.
  • MaterialerRustfritt stål
  • Bruttovekt (kg)0,236
  • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin, men det anbefales at man vasker for hånd for lengre produktlevetid.

Mål

  • Lengde (cm)13,7

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)