60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Bloom lysestake Ø 28 cm, Rustfritt stål Georg JensenBloom lysestake Ø 28 cm, Rustfritt stål Georg JensenBloom lysestake Ø 28 cm, Rustfritt stål Georg Jensen
Bloom lysestake Ø 28 cm - Rustfritt stål - Georg Jensen
Bloom lysestake Ø 28 cm - Rustfritt stål - Georg Jensen
Bloom lysestake Ø 28 cm - Rustfritt stål - Georg Jensen

Bloom lysestake Ø 28 cm
Rustfritt stål

kr 1 409
kr 1 499
På lager, klar for levering
Fri frakt innenfor Norge

Beskrivelse

Oppdag en fortryllende lysestake som fanger essensen av blomstrende kirsebærtrær i japanske hager - Georg Jensen Bloom lysestake. Skapt av den talentfulle designeren Helle Damkjær, tar denne gullbelagte lysestaken deg med på en reise gjennom naturens skjønnhet og eleganse.

Med en diameter på 28,5 cm blir denne lysestaken straks hjertet i innredningen din. Inspirert av naturens underverker og formet med presisjon, hyller Bloom-kolleksjonen den spirrende skjønnheten til blomster i full blomst. Helle Damkjær ble fanget av de blomstrende kirsebærtrærne i Japan og har gjennom denne samlingen klart å fange deres fortryllende øyeblikk.

Gullbelagt rustfritt stål gir lysestaken en fortryllende glans, mens de distinkte designelementene fra Bloom-kolleksjonen skaper en uimotståelig visuell symfoni. Gjennomtenkte detaljer og dyktig håndverk betyr at denne lysestaken blir et samtaleemne i ethvert rom. Den lekne og organiske formen sprer en varm og innbydende følelse som gir hjemmet ditt en unik touch av eleganse.

Bloom lysestaken er ikke bare et mesterverk for øyet, den er også en perfekt dekorasjon under julesesongen. La den legge til en ekstra dimensjon av skjønnhet til juletreet ditt eller skape en fortryllende stemning på middagsbordet under festlige anledninger. Men la deg ikke begrenses av sesongen - denne lysestaken er like fantastisk hele året.

Georg Jensens lidenskap for tidløs design og høyeste kvalitet skinner gjennom hver eneste detalj. Bloom-lysestaken er intet unntak, og den vil utvilsomt være en elsket skatt i hjemmet ditt i generasjoner fremover.

Fang naturens skjønnhet, hyllest magiske øyeblikk og la Georg Jensen Bloom lysestake bli den strålende stjernen i hjemmet ditt.

Spesifikasjon

Egenskaper

Mål

  • Diameter (cm)28
  • Høyde (cm)15

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)