60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Lysestaker

Her finner du alle våre kandelabre og lysekroner til stearinlys. Kandelabre og lysekroner er dramatiske innslag som utstråler luksus og eksklusivitet i hjemmet, og få ting er mer stemningsskapende enn en lysekrone med ekte tente stearinlys. Hvis du er ute etter noe som vil gi spisestuen eller gangen et ordentlig interiørmessig løft, bør du vurdere en lysekrone eller en kandelaber foran et speil. Det blir et utrolig fint blikkfang og setter virkelig stemningen!
803 resultater sortert etter
Lykke One lysestake - Sand - Cooee Design
Cooee Design

Lykke One lysestake, Sand

596 kr710 kr
På lager
1
...
23
Side 1 av 23

Mer om Lysestaker

Her hos KitchenTime tar vi design på alvor, og det er noe som gjenspeiles i lysekronesortimentet vårt. Her finner du lysekroner og kandelabre fra store designhus som Ernst Kirchsteiger og Design House Stockholm, i tillegg til prisgunstige produsenter som Dorre. Vi har tatt inn lysekroner i ulike design, og sortimentet vårt oppdateres hele tiden med nye og spennende artikler og merker. Her finner du både klassiske og stilrene kandelabre og mer spennende og trendy varianter.

Når du skal innrede med lysekroner og kandelabre med tente lys, husk å henge lysekronen på et trekkfritt sted. Ellers kan du fort få stearinflekker på det som er under kronen – for eksempel middagsgjestene ... Du kan få mer ut av lysekronen eller kandelaberen ved å henge et speil rett bak, som dermed reflekterer flammen fra lyset. Det ser også veldig lekkert ut – og velg gjerne et speil som harmonerer med kandelaberen.

Hos KitchenTime finner du et spennende utvalg av kandelabre og lysekroner, men det beste av alt er at vi sender alt hjem til deg både trygt og raskt. Vi er en «Trygg e-handel»-sertifisert nettbutikk, og i tillegg spanderer vi frakten når du handler for mer enn 499 kroner. Oppgrader interiøret på et blunk med hjelp fra oss på KitchenTime.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)