60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Brabantia

Brabantia

Her finner du alle våre tørkestativ fra Brabantia
557 resultater sortert etter  
Popularitet
New Icon pedalbøtte 30 liter - Soft beige - Brabantia
Brabantia

New Icon pedalbøtte 30 liter, Soft beige

kr 963kr 1 129
På lager
1
...
16
Side 1 av 16

Mer om Brabantia

Brabantia er en familiebedrift som ble etablert i Holland, Aalst, 1919. Selskapet har alltid trodd på å lage produkter som er laget av mennesker som bryr seg om kvalitet.

Arbeider aktivt for miljøet

1919 startet produksjonen og i begynnelsen var det melkekanner, kanner og karafler som ble produsert. Etter andre verdenskrig begynte Brabantia å resirkulere gamle bokser fra kondensert melk, og allerede der begynte det viktige arbeidet for å bli et selskap som aktivt jobber for miljøet.

For hvedagsbruk

Selskapets mål er å berike livet med vakkert designede produkter som er utformet for å takle hverdagen, men likevel morsomme å bruke dag etter dag. Brabantia ønsker å effektivisere hverdagen og bekymringer i hverdagen.

Selskapets verdivurdering er å gi et løfte om å arbeide for en bedre livsstil og gi igjen en bedre verden for kommende generasjoner. Siden Brabantia bryr seg om hva de gjør og deres innvirkning på planeten, er produktene de designer laget av resirkulerbare materialer.

SMARTERE løsning for hverdagen og planeten

Brabantia leverer ikke bare smart tillegg til alle kjøkken og alles hverdag, men også en smart løsning for planeten. Selskapet har ISO 14001-sertifisering for miljø og stiller ekstremt høye krav til miljøspørsmål.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)