60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Alessi

Alessi

308 resultater sortert etter  
Popularitet
Mami grytesett 7 deler - Rustfritt stål - Alessi
Alessi

Mami grytesett 7 deler, Rustfritt stål

kr 4 845
Bestillingsvare
1
...
9
Side 1 av 9

Mer om Alessi

Alessi er et italiensk merke som ble grunnlagt i 1921 av Giovanni Alessi. Alessi har et bredt utvalg av kjøkkenutstyr av høy kvalitet kombinert med funksjonell, innovativ og elegant design. Alessi arbeider med flere materialer som ulike metaller, porselen, glass, plast og tre, og tilbyr kjøkkentilbehør med innovativ og stilig design. Alessi designer en rekke serviser med komplett utvalg av alt du trenger til servering og matlaging. 

Designprodukter fra Alessi på KitchenTime

Alessi har samarbeidet med mange store designere gjennom tidene, og mange kjente designprodukter fra Alessi finner du her på KitchenTime. Du finner blant annet produkter designet av Richard Sapper som er designeren av serien La Cintura di Orione med profesjonelle kjøkkenredskap for moderne matlaging, som gryter, kasseroller og panner. 

Alessandro Mendini har laget flere designklassikere som Moka espressomaker, Parrot og Anna G korketrekkeren med flere populære oppfølgere. Alessi tilbyr et bredt utvalg av nyttige kjøkkenredskaper av høy kvalitet, innovativ og elegant design.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)