60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Matlaging/Former/Ildfaste former

Ildfaste former

I denne kategorien finner du alle ovnsformer i ulike former og størrelser som du kan trenge på kjøkkenet!
207 resultater sortert etter  
Popularitet
Leirgryte med lokk 35x27 cm - Terracotta - Kitchen Craft
Kitchen Craft

Leirgryte med lokk 35x27 cm, Terracotta

kr 485
Bestillingsvare
1
...
6
Side 1 av 6

Mer om Ildfaste former

Denne er perfekt til alt fra fiskegrateng, lasagne og potetgrateng. Vi har også ovale ovnsformer samt terrin former med lokk for tilberedning av for eksempel gryter eller kylling. Noen av de meste populære formene kommer fra Le Creuset og er laget av fargeglatt, slitesterkt steintøy.
Hvilken form og hvilket materiale du velger på din form avhenger av råvarene du skal bruke, men en klassisk form i glass eller porselen blir garantert mye brukt. En ovnsform i støpejern kan være bra å ha til tilberedning av for eksempel kjøtt- og fugleretter. Den franske porselensprodusenten Pillivuyt har klassiske ovnsformer i alle mulige størrelser og former for den som føler usikker på hva som er best å investere i for langvarig bruk. Denne kategorien har også de klassiske paiformene for perfekte paier og langpanne som er et must i alle stekeovner. 

Ovnsformer kan man aldri ha for mange av! En ildfast form kan brukes til flere ulike matretter og fungerer også bra til servering av matretten du har tilberedt. Blant de mer klassiske ovnsformene finner du den rektangulære gratengformen eller lasagneformen.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)