60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Minigryter

Her kan du finne minigryter som er perfekte for servering av f.eks. grateng eller paier.
9 resultater sortert etter  
Popularitet
Fire suffléskåler Ø 9 cm 4-pakning - Hvit - Dorre
Dorre

Fire suffléskåler Ø 9 cm 4-pakning, Hvit

kr 210
Bestillt inn

Mer om Minigryter

Vi har minigryter i mange forskjellige farger, og du kan mikse og matche slik du ønsker. Porsjonsgrytene er tilgjengelig i materialer som støpejern, keramikk og kobber. Hvilken gryte du bør velge er avhenging av hvordan du vil bruke den og hva du foretrekker. Hvis du ønsker en smidig gryte som kan vaskes i oppvaskmaskin, anbefaler vi en gryte i steintøy. Hvis du har en tradisjonell komfyr og er på utkikk etter en trendy minigryte, kan du sjekke ut våre minigryter av kobber.

Kobbergryten er stilig og passer for de som har en tradisjonell komfyr uten induksjonstopp siden kobbergryter ikke kan brukes på induksjon. Er du ute etter en stor porsjonsgryte kan vi anbefale en i støpejern, men den må vaskes for hånd. De fleste porsjonsgryter som for eksempel mingrytene av steintøy fra Le Creuset tåler både mikrobølgeovn, kjøleskap og ovn. Derfor passer de utmerket til å servere så vel grateng, paier, sauser og desserter som deretter kan lagres i kjøleskapet!

De fleste minigryter som for eksempel de fra Le Creuset tåler mikrobølgeovn, kjøleskap, stekeovn etc. og passer perfekt for servering av sauser eller kanskje tapas.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)