60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Espressomaskiner

I denne kategorien finner du både helautomatiske- og manuelle espressomaskiner.
2 resultater sortert etter
Distinctions espressomaskin - Titanium - Russell Hobbs
Russell Hobbs

Distinctions espressomaskin, Titanium

kr 2 797kr 2 995
På lager

Mer om Espressomaskiner

Ved å bruke de automatiske esspressomaskinene males det kaffebønner til hver enkelt kopp slik at du alltid får helt ferksmalt kaffe, oftest kan man stille inn styrke og mengde slik at du får kaffen nøyaktig som du ønsker. Visse mer eksklusive modeller har også en integrert melkeskummer som gjør at du kan lage deg cappuccino og kaffe latte. De fleste espressomaskiner har også rengjøringsprogram slik at de holder seg rene og freshe, og ikke minst får lengre holdbarhet. Med helautomatiske espressomaskiner lager du kaffe like enkelt som i en kapselmaskin, disse koster litt mer, men prisen per kopp er lav. 

I denne kategorien finner du også flere fine manuelle maskiner som passer utmerket til både privat bruk og til fellesaraeler på jobb. Med espressomaskinen kan du enkelt lage god espresso eller cappucino som du kan nyte i godt selskap. En perfekt kjøkkenmaskin for deg som elsker kaffe. I vårt sortiment finner du mange modeller med unik desing og forskjellige funksjoner. En espressomaskin er ikke bare en funksjonell maskin det er også en fin innredningdetalj på kjøkkenet. 

Helautomatiske espressomaskiner gir deg muligheten til å virkelig nyte en god espresso hjemme uten å være en profesjonell barista. Vi har et bredt sortiment av helautomatiske espressomaskiner. Det som skiller maskinene fra hverandre er ulike typer av funksjoner som integrert melkeskummer, automatisk avkalking, kapasitet og brukerprofiler.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)