60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Belysning/Lamper/Vegglamper

Vegglamper

En vegglampe er ikke bare en lyskilde, men en skulptur, eller et kunstverk som gir en umiddelbar effekt i et rom, uansett som det er stue, kjøkken, barnerom eller gang. 
296 resultater sortert etter
Hubble vegglampe - Børstet messing - Globen Lighting
Globen Lighting

Hubble vegglampe, Børstet messing

579 kr825 kr
På lager
1
...
9
Side 1 av 9

Mer om Vegglamper

I hjemmet og kjøkkenet trengs ulike lyskilder for at vi skal trives og ha det bra. Her hos oss på KitchenTime finner du et stort utvalg av vegglamper fra blandt annet noen av Danmarks fremste produsenter. Vegglampene finnes i ulik design og utforming. Noe som har blitt veldig populært er vegglamper med rustik design som vårt sortiment reflekterer, men vi har også vegglamper i materiale som råmässing, råsølv og råkobber både med og uten LED. 
Vi har også et stort utvalg av plafong for deg som ønsker å spare takhøyden og spre lyset i større deler av rommet. Alternativt kan vi tilby bildebelysning for deg som ønsker å sette fokuset på et vakkert maleri. 

En vegglampe i rustik design passer både i gangen, stua, eller soverommet. Gangen er det første rommet dine gjester ser og det er der de danner seg et inntrykk av ditt hjem. Ved å ha en fin vegglampe i gangen, ved for eksempel speilet kan din gang gi dine gjester en god mottagelse. 

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)