60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Belysning/Lamper

Lamper

Her finner du alle mulige typer lamper som kan lyse opp ditt hjem.
Taklamper & PendlerLysekroner & TakkronerPlafonderBordlamperBærbar lamperVinduslamperSpotlightsParafinlamper & OljelamperLyslenker & DekorbelysningVegglamperLeselamper
2145 resultater sortert etter
Gross taklampe stor - Multi - By Rydéns
By Rydéns

Gross taklampe stor, Multi

5 216 kr7 039 kr
Bestillingsvare
1
...
60
Side 1 av 60

Mer om Lamper

For deg som ønsker en lampe til alle anledninger kan vi anbefale deg å velge en lampe med dimmefunksjon slik at du kan dimme lyset til den styrken du ønsker. De aller fleste av oss har en nattbordslampe ved sengen, det er vanskelig å ha en nattbordlampe som gir deg lys, men som ikke plager en partner som ønsker å sove. 
Uansett hvilken lampe du er ute etter finner du det her hos oss. 

Når det kommer til krysningspunktet mellom funksjon og design, er kanskje lampen det aller beste eksemplet. Den har en helt åpenbar funksjon: å lyse opp. Men det at den lyser, gjør også at den tiltrekker seg mye oppmerksomhet, og dermed kommer stilelementet inn i bildet. Alle vet å sette pris på en skikkelig fin lampe!

Vi hos KitchenTime har helt lampedilla, noe du ser ganske tydelig på sortimentet vårt. Vi klarte rett og slett ikke å begrense oss, det finnes så utrolig mye fint der ute! I tillegg er vi overbevist om at interiør som gjenspeiler personligheten til den som bor der, er det beste interiøret. Og da trenger du mange lamper å velge blant. Finn den nye favorittlampen din i dag, og se interiøret ditt lyse opp!

Mange tenker at det er vanskelig å «pull off» en stor og prangende lampe, og andre synes det er kjempevanskelig å vite hvilken lampe som vil passe hos dem. Det aller fineste, synes vi, er å ha en kombinasjon av lamper i forskjellige stiler, men gjerne med en rød tråd i form av en farge eller et materiale. Begynn gjerne med de store lampene som vil ta mest oppmerksomhet, og ta en titt på våre tak- og pendellamper og gulvlamper. Det blir veldig stilig å gå for en stor statement-taklampe hvis du har plass over stuebordet!

Når du har valgt ut hovedlampen, kan du fylle inn rommets mørke hjørner med mindre lamper, som bordlamper, vegglamper og vinduslamper. Ute på veranden, i hagen eller på terrassen skaper du raskt god stemning med utendørsbelysning og lyslenker.

Vi på KitchenTime har selvsagt også sørget for å ta inn tilbehør til lamper og belysning, som ledningssett, veggbraketter, transformatorer, takkopper, dimmere og mer. Vi har også egne kategorisider med lampetilbehør og -deler, som lampeføtter, lampeskjermer og lyspærer. Ved å kombinere disse kan du skape dine helt egne og unike lamper! Du finner med andre ord alt du trenger for å lyse opp både hjem og hage her.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)