60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Utemøbler og hagemøbler

Utemøbler og hagemøbler

Hos KitchenTime finner du alt du trenger for å tilberede, servere, oppbevare, frakte, mikse og trikse med mat og drikke utendørs.
BalkongmøblerLoungemøblerSolbeskyttelse for uteplassenTilbehør for utendørs brukUtebordUtestolerUtendørstepper
290 resultater sortert etter
Bit Stack krakk - Grønn - Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Bit Stack krakk, Grønn

2 570 kr
På lager
1
...
9
Side 1 av 9

Mer om Utemøbler og hagemøbler

Hvis det er en ting Nordmenn elsker så er det å være utendørs!

Prisene varierer fra engangsgriller til 79kr til eksklusive griller for 50 000kr. Her er det bare å finne den grillen som passer til deg og dine behov.

Kanskje du skal reise mye med grillen og ønsker en bærbar grill? Eller kanskje du vil ha en stor grill som imponerer naboen?

Under kategorien utendørs kommer jo selvfølgelig også utendørsmøblene. Hos oss får du enkle franske cafebord som er perfekte på en liten veranda. Du får også de litt større utendørs sofaene som passer perfekt til grill mingling på sommeren. Utendørsmøbler fra kjente merkevarer som Exxent, Jabadabado og Ernst Kirchteiger.

Røyking er en av de eldste konserveringsmetodene som også gir en helt spesiell smak på maten og brukes på både fisk, skinke og pølse.

Stekeheller passer perfekt på hytta eller til de som ønsker den mer naturlige grillingen med bål. Stekehellene fra Hällmark er perfekte til friluftspersonen som vil ut i naturen.

Vi har gassgriller, elektriske griller og kullgriller fra de kjente merkevarene Landmann, Severin, Barbecook, Scandinavian Home, Big Green Egg, De'Longhi og Eva Solo.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)