60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Bordbrikker

Her finner du alle våre bordbrikker i ulike materialer, farger og former.
452 resultater sortert etter
Raw spisebrikke skinn 6-pakning - Sort - Aida
Aida

Raw spisebrikke skinn 6-pakning, Sort

kr 489kr 774
På lager
1
...
13
Side 1 av 13

Mer om Bordbrikker

Her finner du hele vårt utvalg av alle våre bordbrikker. En bordbrikke beskytter ikke bare bordet for søl, men den kan også gi farge og varme. Bordbrikker kan være en morsom innredningsdetalj og behøver ikke å være ensfarget og nøytral dersom man ikke ønsker der. I stedet kan de gi en delikat farge som komplimenterer pådekkingen. Sprit opp middagsbordet med en bordbrikke i flotte farger.
Vi har bordbrikker både med mønster og enkle brikker som passer til din smak og middagsservise. Mange av våre brikker kan med fordel bli matchet med andre kjøkkentekstiler som duker, kjøkkenhåndklær og forklær. Å ha en duk på bordet kan være upraktisk hvis man ofte må flytte på den fordi noen skal gjøre lekser eller noen har sølt på duken. Derfor er brikker godt egnet som et alternativ! Du beskytter bordet samtidig som de er enkle å ta bort og vaske. Bordbrikker kan også være fine innredningsdetaljer, vi selger underlag i klassiske toner for en mer nøytral look. En brikke i sterke farger gir ekstra bidrag til kjøkkenet og kan bli en essensiell del av borddekkingen.

Kanskje du vil ha en samling av samme modell, eller mikse med bordbrikker av ulike design? Ta en titt blant vårt store utvalg av bordbrikker på siden her og finn det som passer til deg og din innredning i ditt hjem.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)