60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Vinstativ

Her finner du alle våre vinstativ i ulike størrelser og modeller. Vi har vinstativ som gjør at dine vinflasker blir en naturlig del av interiøret, eller som passer godt i skapet eller på spisebordet.
28 resultater sortert etter
Pilare vinsett 12 flasker - Svart - Blomus
Blomus

Pilare vinsett 12 flasker, Svart

kr 992kr 1 199
På lager

Mer om Vinstativ

Vårt mest populære vinstativ er RTA påbyggbart vinstativ, som er tilgjengelig i forskjellige størrelser og kan bygges ut i takt med at vinsamlingen blir større.

Kunne du tenke deg å skape en hyggelig stemning i hjemmet og vise frem din favorittvin? Så har du kommet til riktig side, for her finner du alle våre vinstativ i ulike størrelser og modeller. Et vinstativ kan enkelt og stilfullt oppbevare og organisere vinflaskene dine. Hvorfor ikke la vinsamlingen bli en del av innredningen ved å oppbevare vinflaskene dine synlig på kjøkkenet? Vi har blant annet flere påbyggbare vinstativ som gjør at du kan kjøpe ekstra deler samtidig som at vinsamlingen vokser. Vi har vinstativ som gjør at vinflaskene blir en naturlig del av innredningen, eller som passer like fint i skapet eller på matbordet. Dersom du foretrekker at vinen står skjult kan du også finne et vinskap som passer til deg her. Våre vinstativ rommer alt fra 1 til 120 vinflasker. Våre mest populære vinstativ er RTA’s påbyggvare vinstativ som fås i ulike størrelser.

Ta gjerne en titt i vårt sortiment for å finne det vinstativet som faller best i smak. Kanskje du foretrekker et moderne bueformet vinstativ, eller et vinstativ i et mer klassisk design i tre. Kanskje du nylig har begynt å samle på vin som du vil vise frem i hjemmet ditt, har ett rom til overs i kjelleren hvor du vil skape din egen vinkjeller eller kanskje du bare rett og slett har blitt lei av at vinflaskene dine ikke har en fast plass i hjemmet. Uansett anledning har vi mange ulike vinstativ som fyller de ulike funksjonene, i flere ulike utforminger, for å passe inn i ulike typer innredninger. Se nærmere på vårt utvalg av vinstativ allerede i dag og velg det som passer deg, dine behov og din innredning!

Med merker som Hahn Kitchenware og Traditional Wine Racks har vi noe til enhver smak i alle prisklasser, og er du på utkikk etter noe helt spesielt må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice. Se nærmere på vårt utvalg av vinstativ allerede i dag og velg det som passer til deg, dine behov og din innredning!

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)