60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Servering & Borddekking/Serveringsutstyr/Serviettringer & Serviettholdere

Serviettringer & Serviettholdere

Her finner du våre ulike serviettringer. Vakre serviettringer passer spesielt for tøyservietter, som for eksempel lin eller bomull, og gir en luksuriøs følelse til din bordsetting.
47 resultater sortert etter
Hippo String serviettbeholder - Svart-antracit - LIND DNA
LIND DNA

Hippo String serviettbeholder, Svart-antracit

kr 549
På lager
12
Side 1 av 2

Mer om Serviettringer & Serviettholdere

Her kan du finne alle våre ulike serviettringer. Vi har flere ulike modeller, og serviettringer i ulike materialer og farger så du kan finne de serviettringene som passer best til ditt bord. Hvis du vil slippe å brette servietter hver gang du skal ha gjester er serviettringer ofte redningen! Serviettringene selges separat og i sett med 2 eller 4 stk.

Serviettringen er et fantastisk tillegg til pådekkingen og gir deg mulighet for å pynte bordet med det lille ekstra. Vakre serviettringer passer ekstra godt til stoffservietter og gir en luksuriøs følelse. Vakre serviettringer passer ekstra godt til tøyservietter i for eksempel bomull eller lin, og gir en luksuriøs følelse til pådekkingen din.

Vi har flere ulike modeller, farger og materialer slik at du kan finne de serviettringene som passer best til ditt bord. Vi har for eksempel serviettringer i messing, sølv, rustfritt stål og lin. Kanskje du finner en favoritt serviettring å bruke til hverdags, eller flere favoritter som egner seg til ulike høytider og anledninger!

Våre serviettringer fins i både klassiske og mer moderne modeller, som for eksempel serviettringer fra merket Mr Fredrik som skildrer alle de ulike stjernetegnene, så ta en nærmere titt på de ulike serviettringene i vårt sortiment og finn serviettringene til din neste middag!

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)