60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Oppbevaringsbokser

Her finner du ulike oppbevaringsbokser. Vi har for eksempel bokser for lagring av honning, kaffe og syltetøy. Uansett hva slags oppbevaringsboks du leter etter finner det her hos oss på KitchenTime.
GlassbokserKakebokserBlikkbokser & MetallbokserSmørbokserTebokser
214 resultater sortert etter
TASTY+ firkantet oppbevaringsboks sett - Mørkegrå - Brabantia
Brabantia

TASTY+ firkantet oppbevaringsboks sett, Mørkegrå

525 kr
På lager
1
...
6
Side 1 av 6

Mer om Oppbevaringsbokser

Oppbevaring er for mange et nødvendig onde, men vi på KitchenTime mener det er et nødvendig gode! Oppbevaringsbokser lar deg organisere alle de små tingene du har samlet opp gjennom årenes løp. Uten gode oppbevaringsløsninger får du fort et rotete og uoversiktlig hjem. Ta vare på tingene dine og få orden i kaoset med praktiske og fine oppbevaringsbokser fra KitchenTime!

Mange tenker kanskje automatisk at oppbevaringsbokser er synonymt med store, stygge plastbokser man helst ikke vil ha fremme. Her på KitchenTime finner du mange flotte bokser fra designmerker, som også blir en fin interiørdetalj! Tenk bokser i naturmaterialer, som steingods, rotting eller tre, eller en fin metallboks som kan huse kaffen din på kjøkkenbenken. Pass på at oppbevaringsboksen enten harmonerer med eller skaper en spennende kontrast til resten av interiøret. Da får du en fin effekt og kan løfte atmosfæren i hjemmet med kun en enkel oppbevaringsboks!

Her på KitchenTime finner du oppbevaringsbokser fra kjente og populære merker som Bloomingville, House Doctor, Nordal og mange, mange flere. Vi har bokser og glass til forskjellige typer oppbevaring, som krydderglass, kaffebokser og smørbokser. Kanskje trenger du oppbevaringsbokser i et bestemt materiale, som glass eller metall? Det kan vi også hjelpe deg med. Uansett oppbevaringsbehov har vi en boks som passer!

Her hos KitchenTime er det både lett og trygt å kjøpe oppbevaringsbokser. Vi tar godt vare på personopplysningene dine – vi er til og med «Trygg e-handel»-sertifisert! Og ikke glem at frakten er gratis hvis du handler for mer enn 499 kroner. Shop nye og praktiske oppbevaringsbokser hos KitchenTime i dag og få orden på kaoset!

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)