60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 1:19:12:58

Merkevarer/Zone Denmark

Zone Denmark

Zone Denmark elsker å tolke aktuelle trender, noe som de gjør ved hjelp av innovative danske designere. De er opptatt av å gjøre trend om til funksjonelle designer du kan bruke i ditt eget hjem. Zone Denmark prøver å utfordre det konvensjonelle og vil med sine produkter utfordre din nysgjerrighet og skape et godt miljø rundt deg.
6 resultater sortert etter
Circular Søppelbøtte 15 L - Varmgrå - Zone Denmark
Zone Denmark

Circular Søppelbøtte 15 L, Varmgrå

kr 989kr 1 099
På lager
KAMPANJER

Mer om Zone denmark

Zone Denmark tilbyr alt fra kjøkken til baderomsutstyr. Dette betyr at spekteret er ganske bredt. Det er mange spennende farger på produktene, spesielt bør du legge merke til kobberfargen på noen produkter. Den kan fort bli en klassiker i hjemmet. Zone Denmark er opptatt av at du skulle kunne kjøpe produkter av høy kvalitet som kan brukes daglig. Det er derfor de tilbyr oppvasksett, toalettbørster og dusjforheng med spennende design. Zone Denmark gjør de alltid så kjedelige produktene spennende grunnet deres innovative design. Du kommer til å få oppdatere produktene du bruker når du vasker, rengjører, lager mat og dusjer. Dette er hverdagslige ting, derfor kan du kjøpe disse produktene med god samvittighet!

Zone Denmark tilbyr forskjellige produkter innenfor ulike serier. Dette betyr at du kan velge en bestemt serie i produktene du vil ha, eller så kan du mikse og matche med produkter fra forskjellige serier (noe som også er veldig populært). De fleste produktene som disse danske designerne tilbyr passer sammen, noe som gjør at det er enkelt for deg å velge produkter fra forskjellige serier. Dette gjør at du kan sette ulike fargetema rundt omkring i hjemmet ditt. Selvsagt er ikke dette noe du trenger å gjøre, men det er jo gøy å mikse og trikse litt også.

Zone Denmark produserer produkter som gjør det de lover, samtidig som de skaper en god stemning i både hus og i sjel. Måten de bruker trender til å lage klassiske designs som kan brukes livet ut er veldig spennende. Materialene som brukes er kvalitetssikret over lengre tid. Zone Denmark er et firma som virkelig kan det de holder på med.

Zone Denmark vil si at deres misjon er minimalistisk, men samtidig vil de lage et design som forskjønner din hverdag. Selv om designet på produktet er enkelt, betyr det ikke at ikke fargen kan være utradisjonell. Zone Denmark bruker kvalitetsmaterialer til å kunne uttrykke sine nyskapende produkter. Det er mye tid som er blitt lagt ned i produktene som tilbys, for at de skal være mest mulig funksjonelle, men samtidig et statement-piece i ditt hjem.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)