60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

WMF

WMF er en av Europas største produsenter av rustfrie kjøkenredskap som gryter, kniver, bestikk og designprodukter for matlaging og servering.
4 resultater sortert etter
Profi Plus sitruspresse - Rustfritt stål - WMF
WMF

Profi Plus sitruspresse, Rustfritt stål

kr 2 235kr 2 769
På lager

Mer om WMF

Siden starten i 1853 har WMF produsert kjøkkenutstyr og husholdningsprodukteri i topp kvalitet med høy funksjonalitet. WMF har vunnet flere prestisjetunge designpriser for både produkt design og funksjonalitet. Spesielt når det kommer til stekepanner, kasseroller og utvikling av materialet Cromargan® som er et registrert varemerke for WMF siden 1927.

Innovative kjøkkenprodukter for matlaging og borddekking

WMF ser forberedelsene som en viktig del av matlagingen og ser forskjellen gode kjøkkenredskap gjør. Disse omfatter blant annet WMFs kjøkkenkniver av høy kvalitet som er produsert i deres egen fabrikk i Hayingen, Tyskland. Flere av knivene er produsert ved hjelp av Performance Cut teknologien. Denne overflatebehandling-teknologien er en kombinasjon av håndverk og innovativ teknologi som gjør at knivene både ser bra ut og resulterer i en presis og langvarig skarphet.

Her på KitchenTime finner du de klassiske knivene fra Grand Class samlingen. Disse knivene har svarte håndtak av høykvalitets syntetisk materiale med runde detaljer i rustfritt stål. Håndtakene er ergonomisk designet for et perfekt og sikkert grep og bladene er laget av høykvalitets stål med Performance Cut-teknologi.

Alle gryter og kasseroller er har god fleksibilitet, holdbarhet og er enkle å rengjøre. Siden 1920 har WMF produsert produkter med materialet Cromargan® rustfritt stål som brukes både til kasseroller, stekepanner og bestikk. Dette stålet beholder sin glans og form veldig godt selv om du ofte vasker de i oppvaskmaskin.

WMFs utviklingsavdeling har også utviklet Cool+ teknologien for håndtak som forblir kjølig ved høye temperaturer. Produktene med denne patenterte teknologien er merket med røde sirkler.Flere eksempler på innovasjon fra WMF er PermaDur som er et slitesterkt non-stick belegg for aluminiumstekepanner. Et annet non-stick belegg er CeraDur som tåler ekstremt høye temperaturer og er perfekt for steking ved høye temperaturer.

WMF selger alle slags kjøkkenredskap du trenger for en godt utstyrt kjøkken. Sortimentet omfatter også klassiske og praktiske produkter for middagsbordet som glass, karafler og serviser. WMF har et bredt utbud av serviser og bestikk i en tidløs og elegant design for alle anledninger. Bestikket setter også nye standarder med den patenterte og spesielle behandlingen Cromargan® protect. Overflaten gjør at bestikket er svært motstandsdyktig mot riper, og etter flere år med regelmessig bruk ser bestikket fortsatt ut som nytt.

Sortimentet omfatter også barnebestikk og servise for barn fra 3 år med fine motiver og Disney temaer som gjør det morsomt å lære å bruke kniv og gaffel. Barnebestikket er laget av Cromargan® rustfritt stål av høy kvalitet og tallerkener og skåler er laget av porselen.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)