60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

Wilfa

29 resultater sortert etter  
Popularitet
WSFB-100S kaffekvern - Sølv - Wilfa
Wilfa

WSFB-100S kaffekvern, Sølv

kr 2 859kr 3 799
På lager

Mer om WILFA

Norske Wilfa ble etablert i 1948 og er i dag en av Nordens ledende produsenter av store og små elektriske kjøkkenapparater. Wilfa er et ledende varemerker med fokus på kvalitet, sikkerhet, design og innovasjon. Deres visjon er å tilbføre robuste kvalitetsprodukter til hjemmet som gir gode hverdagsopplevelser. Med tidsklemma i fokus er Wilfa alltid fokusert på å utvikle, designe og teste produkter som skal gjøre hverdagen enklere. 

De siste årene har Wilfa hatt et sterkt fokus på kaffe og har lansert en serie kaffetraktere og kafferelaterte produkter som de har kalt Wilfa Svart. Wilfa Svart har som mål å redefinere nordiske kaffetradisjoner. I samarbeid med Tim Wendelboe, en av verdens mest premierte baristaer som blant annet er kåret til World Barista Champion i 2004. De har sammen brukt kunnskap, entusiasme og lidenskap til å utvikle en rekke nordiske kaffetraktere med utsøkt design og funksjonalitet.

Wilfa har også inngått et samarbeid med Jordan og sammen har de lansert en serie elektriske tannbørster, som heter Jordan Clean med ekstrem batterikapasitet og flott nordisk design. Wilfas ambisjon er å bli best i Norden på kjøkkenapparater.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)