60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 1:20:20:20

Merkevarer/Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch er et merke som har levert kvalitetsvarer over hele verden i over 260 år. Selskapet har helt siden starten vært et familieeid selskap. Etterkommerne fra familiene som startet opp selskapet er fortsatt aktivt involvert i etableringen av enestående service til denne dagen. Villeroy & Boch er kjent for unike design, et stilig sortiment og god kvalitet på materialene.
3 resultater sortert etter
Hungry as a Bear barneservise og bestikk - 7 deler - Villeroy & Boch
Villeroy & Boch

Hungry as a Bear barneservise og bestikk, 7 deler

kr 647kr 719
På lager
KAMPANJER

Mer om Villeroy & Boch

Selskapet startet i den lille landsbyen Audun le Tiche, hvor jernmester François Boch opprettet et keramikkfirma med sine tre sønner i 1748. I 1766 ble Boch lisensiert for å bygge en keramikkovn i nærheten i Septfontaines, Luxembourg, hvor den drev en porselenfabrikk. I 1812 begynte Jean-François Boch bygging av ovner i den nærliggende byen Mettlach, Saarland. I 1824 begynte Villeroy & Boch å overføre utskrift på porselen fra gravert kobberplater. Den 14. april 1836 fusjonerte Jean François Boch-firmaet med konkurrenten Nicolas Villeroy, og ble Villeroy & Boch, (V & B, også bare VB). Siden 1869, da Villeroy & Boch åpnet den første fabrikk som spesialiserer seg på arkitektoniske fliser, har selskapet operert i tre hovedområder, autonome til 1982, tablewares, fliser til gulv og revetments og fine rørleggerarbeid.

God mat burde nytes med tidløs servise. Over hele verden er fine serviceprodukter fra Villeroy & Boch forbundet med nytelse av mat og drikke. Deres utvalg - bestående av servise, glass og bestikksamlinger - har fascinert våre kunder og forvandlet hvert måltid, enten det er den daglige lunsj eller en festlig anledning, til en spesiell begivenhet. Fine dining-produkter fra det velkjente selskapet er ikke bare av høy kvalitet og eleganse, men tilbyr også multifunksjonelle løsninger for hverdagen. Tidløs eleganse, nyskapende design og enestående kvalitet: det var det merket har stått for siden 1748, og fortsatt gjør den dag idag.

Den beste måten å presentere deilige hjemmelagde retter er med et sofistikert servisesett. Produktene fra Villeroy & Boch skiller seg ut gjennom edelt inntrykk, intuitiv håndterbarhet og langvarig kvalitet. La deg bli overrasket og overbevist av de innovative og tidløse designene laget av den velkjente tyske produsenten. Når du blar gjennom denne nettsiden vil du oppdage skjønnheten; allsidigheten og den bemerkelsesverdige variasjonen fra Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch er den største produsenten av keramikk i verden. Selv om selskapet er mest kjent for Kina service, produserer de også et bredt spekter av andre produkter som bestikk, tilbehør og kvalitetskrystall - mange av dem er designet for å fullføre deres servicesett. Alle varer fra Villeroy & Boch kan bestilles som individuelle stykker, eller flere derav, slik at du kan kjøpe hva du ønsker i sikker kunnskap om at du velger et stolt et merke med langvarig arv og kvalitet.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)