60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Stelton

Stelton

318 resultater sortert etter
Chaco bestikk - 24 deler - Stelton
Stelton

Chaco bestikk, 24 deler

kr 2 650kr 5 299
På lager
1
...
9
Side 1 av 9

Mer om Stelton

Stelton er et klassisk merke som har blitt et ikon for skandinavisk form og design. Selskapet ble grunnlagt av vennene Stellan og Carton i Danmark. Navnet Stelton kommer fra at de slo sammen navnene sine. Fra begynnelsen var Stelton et ganske tradisjonell handelsselskap som blant annet produserte møbler og joggesko. Det var først da Steltons grunnleggere kom i kontakt med en fabrikk som hette Danish Stainless som selskapet tok av. Danish Stainless produserte produkter i rustfritt stål som ble et symbol for dansk og skandinavisk design og solgte utrolig godt, spesielt i USA. Stelton er et attraktivt merke å jobbe med for store designere over hele verden, noe som har ført til en stadig økende tilførsel av fantastisk designet skandinavisk innredning.

Klassisk skandinavisk design

Et av Steltons mest kjente produkter er de klassiske Stelton termosen som ble utviklet på grunnlag av Arne Jacobsens Cylinda serie etter hans død. Steltons daværende administrerende direktø Peter Holmblad var svigersønn av Arne Jacobsen, noe som førte til et samarbeid. Stelton termos har vunnet flere store designpriser og har solgt over 10 millioner eksemplarer siden lanseringen. Stelton termos ble lansert i 1977 og er i dag en stor designikon i Skandinavia, designet av Erik Magnussen.

Steltons Cylinda-Line designet av Arne Jacobsen består av flere designprodukter i klassisk og stilren design uten overflødige detaljer. Den sylindriske formen gir en følelse av eksklusivitet og harmoni. I produktserien finner du blant annet Cylinda kaffekanne, presskanne, tekanne og melkekanne. Produktene er laget av rustfritt stål og ser fantastiske ut på middagsbordet.

Stelton passer de som ønsker stilige design produkter i hverdagen. Stelton har et bredt sortiment av mugger og termoser, men de har også bestikk og lysestaker, skåler og vaser i klassisk design. På KitchenTime finner du mange av Steltons designklassikere og produkter som er designet av anerkjente designere.

Her vil du finne elegante bestikk som Maya og Chaco designet av Tias Eckhoff, en pioner innen skandinavisk industriell design. Maya bestikk ble designet i 1962 og er en klassisk bestselger og prisvinner. Maya er også inkludert i Phaidon designklassiker. Serien inneholder også Maya salatbestikk og serveringsbestikk.

Du finner klassiske Cylinda-Line med produkter i vakker sylindrisk form designet av Arne Jacobsen. Stilige Reflection lysestaker og klassisk innredning fra seriene Embrace og Tangle designet av den danske arkitekten teamet Halskov & Dalsgaard. Du finner også Stelton termos, en designklassiker med unik design av Erik Magnussen som er tilgjengelig i flere klassiske farger.

Populære filtre

Stelton termokrusStelton lysestaker

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)