60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Sodastream

Sodastream

Sodastream representerer en aldri så liten revolusjon når det gjelder hvordan vi nordmenn kan nyte vannet vårt hjemme. Bare tenk på aldri mer å måtte drasse tunge 1,5-litersflasker med kullsyrevann hjem fra butikken. Og for allesom ikke synes at vanlig vann rett fra springen er så digg – her er redningen fra tørstedøden! OK, her overdrev vi kanskje litt, men det er ikke til å komme fra at Sodastream er genial. Vann med bobler eller herlig brus på et par sekunder er rett og slett livskvalitet.
5 resultater sortert etter  
Popularitet
Sodastream DUO glassflaske 1 l - Transparent - Sodastream
Sodastream

Sodastream DUO glassflaske 1 l, Transparent

kr 149
Bestillt inn

Mer om SodaStream

Vi hos KitchenTime mener at kullsyremaskiner er en herlig måte å nyte litt luksus i hverdagen på. Med Sodastream har du din egen lille kullsyremaskin på kjøkkenet til enhver tid. Vi fører selvsagt også gasspatroner, slik at du alltid har alt du trenger for å lage deg et deilig glass boble- eller sodavann. Du kan til og med lage din egne hjemmelagde brus fra saftkonsentrat med ønsket smak (eller lag saften selv av valgfrie bær eller frukter) i stedet for brussirup!

Kjøkkenapparater som Sodastream gir mange muligheter, for eksempel å kunne lage en flaske med forfriskende kullsyrevann når en i middagsselskapet skal kjøre hjem. Eller når ungene leker i hagen og trenger noe leskende og friskt for å holde energinivået oppe. Sodastream er favorittkullsyremaskinen vår fordi den tar liten plass på kjøkkenbenken, er diskré og fin i designet og gjør det den skal – hver gang.

Hvis du skal gå til innkjøp av en Sodastream, får du mange gode fordeler når du kjøper den her hos KitchenTime. Vi har «Trygg e-handel»-sertifisering,som vil si at du kan handle helt trygt med din betalingsinformasjon hos oss. Vi har også gratis frakt når du handler for over 499 kroner!

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)