60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Aroma Select kaffetrakter KA, Rustfritt stål Severin

Aroma Select kaffetrakter KA
Rustfritt stål

kr 765
kr 849
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Kaffetrakter i moderne design i rustfritt stål fra Severin. Trakteren har en effekt på 1000W og trakter opp til 10 kopper kaffe. Kaffetrakteren har et svingfilter med plass for filter i størrelse 1x4.

Auto-off
Trakteren er utstyrt med en auto-off funksjon, noe som betyr at trakteren slås av automatisk etter en stund. Du trenger derfor ikke bekymre deg når du forlater hjemmet om morgenen over om du slukket kaffetrakteren.

Aroma select
Med hjelp av funksjonen aroma select kan du enkelt justere den styrken du vil ha på kaffen din. Du bruker denne funksjonen ved å vri på knappen i midten av trakteren. Perfekt funksjon for deg som vil variere intensiteten på kaffen din.

Smart timerfunksjon
Kaffetrakterens timerfunksjon gjør at du kan sette timer på når du vil ha kaffen din traktet! Du vil kanskje våkne til en kopp nytraktet kaffe eller at kaffen skal være klar når du kommer hjem fra en lang dag på jobbet. Med kaffetrakterens smarte timerfunksjon bestemmer du når du vil at den skal slå på, alt du trenger å gjøre er å laste trakteren!

Avkalkingsfunksjon
Trakteren har en smart avkalkingsfunksjon så du på en enkel måte kan avkalke din kaffetrakter. Avkalke trakteren regelmessig for maksimal funksjon.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareSeverin
  • Artikkelnummer610370-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerMetal, plast

Mål

  • Lengde (cm)26
  • Bredde (cm)29,5
  • Høyde (cm)38

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)