60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Easy Fry & Grill 3-in-1 steam + air fryer, Svart OBH Nordica

Easy Fry & Grill 3-in-1 steam + air fryer
Svart

kr 2 525
kr 3 699
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Den ultimate air fryer med stor kapasitet og multifunksjoner for det beste resultatet.

Denne air fryer vil gjøre hverdagen din enklere og gjøre deg til en helt på kjøkkenet. Du vil lage bedre og sunnere mat på kortere tid. Den har en 3in1-funksjon og friterer, griller og dampkoker ved hjelp av varmluft, noe som bevarer næringsstoffer og smak i ingrediensene.

Med moderne teknologi varmer den opp og sirkulerer varm luft med en kraftig vifte i høy hastighet. Når den varme luften roterer raskt, skapes en kraftig kok-effekt som gir maten en frityrsmak uten at olje trenger å brukes. Resultatet blir en perfekt sprø overflate og en mør og saftig innside.

En sunn tilberedningsprosess og ingrediensene beholder sine næringsstoffer. Grønnsaker og halloumi kan tilberedes på denne måten. For å gjøre det enklere er det sju forhåndsprogrammerte programmer for tilberedning av sprø pommes frites, nuggets, kylling, pizza, kjøtt, fisk og dessert. Et tydelig digitalt panel med berøringsskjerm er brukervennlig og gjør det enkelt å manøvrere mellom de forskjellige tilberedningsmetodene.

Dampkokeren passer perfekt for ris, grønnsaker, korn, fisk og fugl. Med dampfunksjonen bevarer du næringsstoffene i ingrediensene. Den er lett å håndtere med en avtagbar vanntank på 1,1 liter og panelet varsler når det er tid for å fylle opp vann og tanken må vaskes. Opptil 85 minutters effektiv tid.

Den tredje tilberedningsmåten som maskinen mestrer er grillfunksjonen. Med et grillrist i aluminium får du de karakteristiske grillstripene på maten og praktiske tilbehør følger med.

Denne airfryer har XXL kapasitet på 6,5 liter og passer for et større familiehusholdning. Opptil 8 porsjoner kan tilberedes. Airfryeren har mange ekstra funksjoner, alt for å gjøre det enklere på kjøkkenet. Blant annet en 60 minutters timer og et alarm som varsler når maten er ferdig eller burde ristes. Tilgang til en online oppskriftsbok med 30 oppskrifter, tips og inspirasjon.

Lett å rengjøre, alle avtagbare deler kan vaskes i oppvaskmaskinen. Trenger ingen forberedelse eller forvarming og kan brukes direkte. Enkelt å lagre innstillinger som temperatur og tid fra et vellykket måltid for enkel gjenbruk.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareOBH Nordica
  • SerieEasy
  • Artikkelnummer608113-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerPlast

Mål

  • Lengde (cm)41,4
  • Bredde (cm)41,4
  • Høyde (cm)44,5

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)