60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Stripes blocks kelimteppe rosa, 170x240 cm NJRDStripes blocks kelimteppe rosa, 170x240 cm NJRD
Stripes blocks kelimteppe rosa - 170x240 cm - NJRD
Stripes blocks kelimteppe rosa - 170x240 cm - NJRD

Stripes blocks kelimteppe rosa
170x240 cm

kr 2 997
kr 5 995
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Stripes blocks kelimteppe rosa fra svenske NJRD er et håndvevd gulvteppe i 100% New Zealandsk ull av høy kvalitet, laget på en spesiell flatveveteknikk som gjør den like vakker på begge sider. Ull er et naturlig materiale som er godt å gå og hvile føttene på samtidig som den er veldig motstandsdyktig mot smuss og flekker, noe som gjør dette til et perfekt valg under spisebordet der stolene vil stå stabilt på underlaget.

De herlige fargevalgene, der den rosa fargen er i fokus, understreker det grafiske motivet med de forskjellige geometriske formene på en fin måte. Gulvteppet i ull passer både inn i det fargerike hjemmet og i den mer minimalistiske innredningsstilen der teppet virkelig får plassen det fortjener. For det større rommet kan du kombinere to eller flere kelimtepper med forskjellige grafiske motiver fra NJRD for å skape nye flotte mønsterbilder og gi rommet et enda med levende uttrykk.

Kelimteppet er designet av designerduoen Bernadotte & Kylberg og er tilgjengelig i forskjellige design, fra den lange smale gangen til de bredere variantene som passer perfekt i spisestuen eller i stuen hvor de blir en naturlig del av hjemmet ditt for flere skandinaviske øyeblikk, akkurat det NJRD streber etter i sine produkter.

Produktet tilhører NJRDs Edges-kolleksjonen.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareNJRD
  • SerieStripes
  • Artikkelnummer46377-02
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerUll fra New Zealand
  • ProduksjonUllens farge og tekstur påvirkes av klimaet sauen lever i og på hvilken tid på året sauene klippes. Dette betyr at de naturlige hvite partiene kan variere litt i fargetone fra naturlig hvit til en mer gulaktig nyanse.
  • VedlikeholdsrådProfesjonell tepperens er anbefalt

Mål

  • Lengde (cm)240
  • Bredde (cm)170

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)