60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 1:19:19:29

Merkevarer/Nachtmann

Nachtmann

2 resultater sortert etter
Square longdrinkglass 37 cl 4-stk. - 44 cl - Nachtmann
Nachtmann

Square longdrinkglass 37 cl 4-stk., 44 cl

kr 415kr 519
På lager
KAMPANJER

Mer om Nachtmann

Nachtmann er en glassprodusent med en lang tradisjon av bayersk glassproduksjon av unike glass i høyeste kvalitet og finish. Nachtmann ble etablert i 1834 av Michael Nachtmann, og har siden den gang bygget opp et godt rykte som glassprodusent. Nachtmann er et internasjonalt anerkjent merke som ønsker å leverer luksus til deres hverdag. Nesten 180 år med erfaring, kompetanse og tradisjoner har utviklet seg til kvalitetssikre krystallglass som tilfører luksus i den moderne hverdagen. I produksjonen legger Nachtmann stor vekt på høyeste kvalitet ved hjelp av de reneste ingredienser og miljøvennlige teknologier.

HistorieI 1834 ble Nachtmann grunnlagt av glassmesteren Mikael Nachtmann og glassene ble fra begynnelsen produsert i de bayerske skoger. I 1990 tok en mann ved navn Zacharias Frank over selskapet og flyttet hovedkontoret til Neustadt an der Walnaab, der ligger det fortsatt den dag i dag. Under andre verdenskrig sluttet glassproduksjonen, men den ble gjenopptatt igjen etter krigen. Nachtmann tok i 1995 over en av Rosenthals fabrikker for å få tilgang til bedre produksjonslokaler. I 2001 ble Nachtmann sertifisert for sitt bidrag til miljøvennlig produksjon. I 2010 fikk de ytterligere et sertifikat takket være sin miljøvennlige tilnærming. 

ProduksjonsprosessenGlassproduksjonens første fase innebærer at et råmateriale velges ut. Hovedmaterialet ved Nachtmanns produksjon er kvartssand, alkalioksider, kalk og metalloksid. Materialet blandes av en maskin og smeltes ned. Maskinen kan presse det flytende glasset i former, alternativt blåses det av en glassmaskin til en ønsket form. Når glasset har fått form skjer en polering med ild som gir glasset en jevn og glatt yte.Nachtmanns glassmestere bidrar til at glasset får høy kvalitet og gjør glasset til et fint håndverk. Hver del av produksjonsprosessen har både hjerte og sjel i eg og overvåkes grundig slik at alle glassene har høy standard. Nachtmann er de første i Europa som bruker en miljøvennlig poleringsmetode og har motatt flere miljøpriser gjennom årene.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)