60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Stripes skål 16 cm, Lyseblå Mateus
Stripes skål 16 cm, Lyseblå Mateus
Stripes skål 16 cm, Lyseblå Mateus
Stripes skål 16 cm, Lyseblå Mateus
Stripes skål 16 cm - Lyseblå - Mateus
Stripes skål 16 cm - Lyseblå - Mateus
Stripes skål 16 cm - Lyseblå - Mateus
Stripes skål 16 cm - Lyseblå - Mateus

Stripes skål 16 cm
Lyseblå

kr 447
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Velkommen til en verden av sofistikert eleganse og tidløs skjønnhet med Mateus Stripes-serien.

Med en perfekt harmoni mellom mote og kvalitet tar denne serien din borddekking til nye høyder. Hver tallerken og bolle i serien er kunstnerisk dekorert med organiske linjer som smelter sammen på den glaserte overflaten, og skaper et vakkert mønster som fanger øyet og vekker beundring.

Inspired av det ikoniske sekstitallet, utstråler Mateus Stripes både mykhet og en sofistikert aura. Dette er et design som smelter sammen retrostil med en moderne tvist, noe som gir din borddekking en unik og elegant touch. Med sin diskrete sjarm er denne serien enkel å kombinere med andre deler av din borddekking, og gir hver middag et touch av glamour.

Mateus Stripes tilbyr deg mange muligheter til å skape din egen personlige stil. Du kan velge mellom flere forskjellige farger for å matche din egne unike estetikk og skape en unik atmosfære ved hver anledning. Skap en sofistikert og elegant borddekking med en enhetlig fargepalett fra Stripes-serien, eller bland og match med dine favoritter fra noen av de andre fantastiske Mateus-kolleksjonene for å gi borddekkingen din en personlig touch.

Hver del av Mateus Stripes-serien er laget med omhu og dedikasjon for å sikre høyeste kvalitet. Det er et resultat av Mateus lidenskap for håndverk og deres søken etter å skape tidløse skapelser som vil berike hjemmet ditt i lang tid fremover.

Med Mateus Stripes-serien får du ikke bare enestående skjønnhet og eleganse, men også et produkt som vil være en trofast følgesvenn gjennom alle dine spesielle anledninger og hverdagsmåltider. La den glitrende overflaten og de organiske linjene ta deg med på en reise gjennom tiden, og skape minner som varer for alltid.

Omgjør borddekkingen din til noe ekstra med Mateus Stripes-serien. Utforsk den spennende verdenen av farger og mønstre, og la din kreative ånd flyte fritt. Gi hjemmet ditt et snev av tidløs eleganse, og gjør hvert måltid til en minneverdig opplevelse.

Spesifikasjon

Egenskaper

 • MerkevareMateus
 • SerieMateus Stripes
 • Artikkelnummer569710-01
 • Kvantitet1 stk.
 • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
 • ProduksjonProduktet er håndlaget og håndmalt i Portugal. Takket være produksjonsprosessen er hvert produkt helt unikt.
 • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Kan fryses Ikke ovnsbestandig Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten. Ikke legg i vann. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel.
 • Maks. oppvasktemperatur °C70

Mål

 • Diameter (cm)16
 • Høyde (cm)8
 • Volum (cl)60

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)