60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 2:22:28:26

Stripes mugge 30 cl, Sand MateusStripes mugge 30 cl, Sand MateusStripes mugge 30 cl, Sand MateusStripes mugge 30 cl, Sand Mateus
Stripes mugge 30 cl - Sand - Mateus
Stripes mugge 30 cl - Sand - Mateus
Stripes mugge 30 cl - Sand - Mateus
Stripes mugge 30 cl - Sand - Mateus

Stripes mugge 30 cl
Sand

kr 425
På lager, klar for levering
Frakt i Norge: kr 49

Beskrivelse

Velkommen til en verden av sofistikert eleganse og tidløs skjønnhet med Mateus Stripes-serien.

Med en perfekt harmoni mellom mote og kvalitet, tar denne kolleksjonen dine bordsettingsferdigheter til nye høyder. Hver tallerken og skål i serien er kunstnerisk dekorert med organiske linjer som smelter sammen på den glaserte overflaten, og skaper et vakkert mønster som fanger øyet og vekker beundring.

Inspirert av det ikoniske 1960-tallet, utstråler Mateus Stripes både mykhet og en sofistikert aura. Dette er et design som smelter sammen retrostil med en moderne vri, noe som gir din bordsetting et unikt og elegant preg. Med sin subtile sjarm, er denne kolleksjonen enkel å kombinere med andre deler av din bordsetting og gir hvert måltid litt glamour.

Mateus Stripes gir deg mange muligheter til å skape din egen personlige stil. Du kan velge mellom flere forskjellige farger for å matche din egen unike estetikk og skape en unik stemning ved hver anledning. Lag en sofistikert og elegant bordsetting med en enhetlig fargepalett fra Stripes-serien, eller miks og match med dine favoritter fra noen av de andre fantastiske Mateus-kolleksjonene for å gi bordsettingen din et personlig preg.

Hver del av Mateus Stripes-serien er produsert med omtanke og dedikasjon for å sikre høy kvalitet. Det er et resultat av Mateus' lidenskap for håndverk og deres streben etter å skape tidløse verk som vil berike hjemmet ditt i lang tid fremover.

Med Mateus Stripes-serien får du ikke bare enestående skjønnhet og eleganse, men også et produkt som vil være en trofast følgesvenn ved alle dine spesielle anledninger og hverdagsmåltider. La den glitrende overflaten og de organiske linjene ta deg med på en reise gjennom tiden og skape minner som varer for alltid.

Forvandle bordsettingen din til noe ekstra med Mateus Stripes-serien. Utforsk den spennende verdenen av farger og mønstre og la din kreative ånd flyte fritt. Gi hjemmet ditt et snev av tidløs eleganse og gjør hvert måltid til en minneverdig opplevelse.

Spesifikasjon

Egenskaper

 • MerkevareMateus
 • SerieMateus Stripes
 • Artikkelnummer569729-01
 • Kvantitet1 stk.
 • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
 • ProduksjonProduktet er håndlaget og håndmalt i Portugal. Takket være produksjonsprosessen er hvert produkt helt unikt.
 • Bruttovekt (kg)0,272
 • VedlikeholdsrådKan brukes med mikrobølgeovn Kan fryses Kan vaskes i oppvaskmaskin. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel. Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten.
 • Maks. oppvasktemperatur °C70

Mål

 • Diameter (cm)6,5
 • Høyde (cm)12,5
 • Volum (cl)30

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)