60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Stripes lysestake Ø 8 cm, Oransje Mateus

Stripes lysestake Ø 8 cm
Oransje

kr 345
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Velkommen til en verden av sofistikert eleganse og tidløs skjønnhet med Mateus Stripes-serien.

Med en perfekt harmoni mellom mote og kvalitet tar denne samlingen din dekking til nye høyder. Hver tallerken og bolle i serien er kunstnerisk dekorert med organiske linjer som smelter sammen på den glaserte overflaten, og skaper et vakkert mønster som fanger øyet og vekker beundring.

Inspirert av det ikoniske 60-tallet utstråler Mateus Stripes en mykhet og samtidig en sofistikert aura. Det er et design som smelter sammen retro-stil med en moderne vri, noe som gir ditt dekketøy en unik og elegant touch. Med sin subtile sjarm er denne kolleksjonen lett å kombinere med andre deler av din dekking og gir hvert måltid en touch av glamour.

Mateus Stripes tilbyr deg mange muligheter til å skape din egen personlige stil. Du kan velge mellom flere forskjellige farger for å matche din egen unike estetikk og skape en unik atmosfære ved hver korsning. Skap en sofistikert og elegant dekking med en uniform fargepalett fra Stripes-serien eller bland og match med dine favoritter fra noen av de andre fantastiske Mateus-kolleksjonene for å gi din dekking en personlig touch.

Hver del i Mateus Stripes-serien er laget med omsorg og dedikasjon for å sikre høyeste kvalitet. Det er et resultat av Mateus lidenskap for håndverk og deres streben etter å skape tidløse skapeleser som vil opplyse hjemmet ditt i lang tid fremover.

Med Mateus Stripes-serien får du ikke bare enestående skjønnhet og eleganse, men også et produkt som vil være en trofast følgesvenn ved alle dine spesielle anledninger og hverdagsmåltider. La den glitrende overflaten og de organiske linjene ta deg med på en tur gjennom tiden og skape minner som varer for evig.

Forvandle din dekking til noe ekstra med Mateus Stripes-serien. Utforsk den spennende verdenen av farger og mønstre og la din kreative sjel flyte fritt. Gi hjemmet ditt en touch av tidløs eleganse og gjør hvert måltid til en minneverdig opplevelse.

Vedlikehold:

Platen kan vaskes i oppvaskmaskinen og tåler mikro og fryser (ikke ovn da keramikken kan sprekke). Plasser ikke produktet på fuktige overflater eller legg det i bløt da leire er et naturlig materiale og kan absorbere fuktighet. For å unngå svarte streker på keramikk fra metall fra bestikk, bruk skyll- eller glansemiddel i oppvaskmaskinen. Hvis metallmerker oppstår, bruk et rengjøringsmiddel som Allrengjøring for forsiktig å fjerne dem.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareMateus
  • SerieMateus Stripes
  • Artikkelnummer585092-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
  • ProduksjonProduktet er håndlaget og håndmalt i Portugal. Takket være produksjonsprosessen er hvert produkt helt unikt.
  • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Kan fryses Ikke ovnsbestandig Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten. Ikke legg i vann. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel.

Mål

  • Diameter (cm)8
  • Høyde (cm)3

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)