60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Stripes fat 30x35 cm, Sand Mateus
Stripes fat 30x35 cm, Sand Mateus
Stripes fat 30x35 cm, Sand Mateus
Stripes fat 30x35 cm - Sand - Mateus
Stripes fat 30x35 cm - Sand - Mateus
Stripes fat 30x35 cm - Sand - Mateus

Stripes fat 30x35 cm
Sand

kr 655
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Velkommen til en verden av sofistikert eleganse og tidløs skjønnhet med Mateus Stripes-serien.

Med perfekt harmoni mellom mote og kvalitet, tar denne kolleksjonen dekkingen din til nye høyder. Hver tallerken og bolle i serien er kunstnerisk dekorert med organiske linjer som smelter sammen på den glasserte overflaten, og skaper et vakkert mønster som fanger øyet og vekker beundring.

Inspirert av det ikoniske 1960-tallet utstråler Mateus Stripes en mykhet og samtidig en sofistikert aura. Det er et design som smelter sammen retrostil med en moderne vri, noe som gir dekkingen din en unik og elegant touch. Med sin subtile sjarm er denne kolleksjonen lett å kombinere med andre deler av dekkingen din og gir hvert måltid et snev av glamour.

Mateus Stripes tilbyr deg mange muligheter til å skape din egen personlige stil. Du kan velge mellom flere forskjellige farger for å matche din egen unike estetikk og skape en unik atmosfære ved hver anledning. Skap en sofistikert og elegant dekning med en enhetlig fargepalett fra Stripes-serien eller bland og match med dine favoritter fra noen av de andre fantastiske Mateus-kolleksjonene for å gi dekkingen din en personlig touch.

Hver del i Mateus Stripes-serien er laget med omsorg og dedikasjon for å sikre høyeste kvalitet. Det er et resultat av Mateus' lidenskap for håndverk og deres streben etter å skape tidløse kreasjoner som vil berike hjemmet ditt i lang tid fremover.

Med Mateus Stripes-serien får du ikke bare enestående skjønnhet og eleganse, men også et produkt som vil være en trofast følgesvenn ved alle dine spesielle anledninger og hverdagsmåltider. La den glitrende overflaten og de organiske linjene ta deg med på en reise gjennom tid og skape minner som varer evig.

Forvandle dekkingen din til noe ekstra med Mateus Stripes-serien. Utforsk den spennende verdenen av farger og mønstre og la din kreative ånd flyte fritt. Gi hjemmet ditt et snev av tidløs eleganse og gjør hvert måltid til en minneverdig opplevelse.

Spesifikasjon

Egenskaper

 • MerkevareMateus
 • SerieMateus Stripes
 • Artikkelnummer46048-06
 • Kvantitet1 stk.
 • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
 • ProduksjonProduktet er håndlaget og håndmalt i Portugal. Takket være produksjonsprosessen er hvert produkt helt unikt.
 • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Kan fryses Ikke ovnsbestandig Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten. Ikke legg i vann. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel.
 • Maks. oppvasktemperatur °C70

Mål

 • Lengde (cm)35
 • Bredde (cm)30
 • Høyde (cm)3

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)