60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 14:08:03

Oyster kopp med fat 25 cl, Sand Mateus

Oyster kopp med fat 25 cl
Sand

kr 595
Bestillingsvare, under produksjon
Frakt i Norge: kr 49

Beskrivelse

Koppen og den lille fatet er det nyeste tilskuddet til Mateus Oyster-kolleksjonen. Koppen kommer sammen med en tilhørende tallerken, som både egner seg til servering av kaffe og smørbrød, og til oppbevaring av smykker og småting.

Utforsk naturens skjønnhet og skap en unik og romantisk borddekking med Mateus Oyster-serien!

Disse produktene er inspirert av bølgene i havet, blåskjell og østers, og feirer den myke og gledefulle formen som naturen tilbyr. Passer for enhver anledning, disse håndlagde keramikkproduktene komplementerer perfekt Mateus' øvrige sortiment. Mateus Oyster-serien er tilgjengelig i flere farger, noe som gir deg muligheten til å skape din egen personlige borddekning. De varme og romantiske tonene i hvert produkt vil skape en innbydende atmosfære og gjøre hvert måltid til en minneverdig opplevelse.

Med disse vakre håndlagde keramikkproduktene kan du skape en magisk og personlig borddekking som vil imponere gjestene dine. Den glaserte overflaten på Mateus Oyster-serien har blitt levende gjennom de håndmalte penselstrekene, noe som gir hver skål sin egen unike karakter. Hvert produkt er et kunstverk i seg selv og bærer med seg en del av historien til håndverket.

Den myke formen, inspirert av bølgene i havet, blåskjell og østers, gir en følelse av bevegelse og skjønnhet til borddekkingen din. Hver skål er designet med den perfekte balansen mellom lekenhet og sofistikering, og den taktile overflaten bærer med seg personligheten fra hvert penselstrøk.

Samle hele Mateus Oyster-serien i din favorittfarge, eller eksperimenter med å mikse og matche forskjellige farger og serier fra Mateus. Skap en visuell fest for øyet ved å kombinere de myke bølgeformene med andre vakre keramikkprodukter. Tillat deg selv å utforske kreativiteten din og skape en unik og personlig stil ved spisebordet ditt.

Mateus Oyster-serien er mer enn bare keramikkprodukter - det er en reise gjennom naturens skjønnhet og en hyllest til det gode liv.

Alle Mateus-produkter er håndlagde og håndmalte og hvert produkt er unikt.

Spesifikasjon

Egenskaper

 • MerkevareMateus
 • SerieMateus Oyster
 • Artikkelnummer569743-01
 • Kvantitet2 deler
 • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
 • ProduksjonSom et resultat av produksjonsprosessen kan det oppstå forskjeller i strukturen, noe som gir hver vare et helt unikt utseende.
 • Bruttovekt (kg)0,43
 • Inkluderte delerKopp: Ø9,5 cm, bredde inkludert håndtak 12,5 cm, høyde 7,5 cm, kapasitet 25 cl
  Fat: Ø17,5 cm
 • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Ikke ovnsbestandig Kan ikke fryses Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel.

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)