60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Oyster fat 30 x 35 cm, Lyserosa MateusOyster fat 30 x 35 cm, Lyserosa MateusOyster fat 30 x 35 cm, Lyserosa Mateus
Oyster fat 30 x 35 cm - Lyserosa - Mateus
Oyster fat 30 x 35 cm - Lyserosa - Mateus
Oyster fat 30 x 35 cm - Lyserosa - Mateus

Oyster fat 30 x 35 cm
Lyserosa

kr 655
Bestillingsvare, under produksjon
Fri frakt innenfor Norge

Beskrivelse

Utforsk naturens skjønnhet og skape en unik og romantisk borddekking med Mateus Oyster-serien!

Disse produktene har blitt inspirert av bølgene, skjellene og østers i havet, og hyllest den myke og gledeformede formen som naturen tilbyr. Passer for enhver anledning, disse håndlagde keramikkproduktene utfyller perfekt resten av Mateus-sortimentet. Mateus Oyster-serien finnes i flere farger, noe som gir deg muligheten til å skape din egen personlige borddekking. De varme og romantiske tonene i hvert produkt vil skape en innbydende atmosfære og gjøre hvert måltid til en minneverdig opplevelse.

Med disse vakre håndlagde keramikkproduktene kan du skape en magisk og personlig borddekking som vil imponere gjestene dine. Den glaserte overflaten på Mateus Oyster-serien er blitt levende gjennom håndmalte penselstrøk, noe som gir hver skål sin egen unike karakter. Hvert produkt er et kunstverk i seg selv og bærer med seg en del av historien om håndverk.

Det myke formspråket, inspirert av bølgene, skjellene og østers i havet, gir en følelse av bevegelse og skjønnhet til borddekkingen din. Hver skål er designet med den perfekte balansen mellom lek og sofistikasjon, og den taktile overflaten bærer med seg personligheten fra hvert penselstrøk.

Samle hele Mateus Oyster-serien i favorittfargen din eller eksperimenter med å blande og matche forskjellige farger og serier fra Mateus. Skap en visuell fest for øyet ved å kombinere de myke bølgeformene med andre vakre keramikkprodukter. Tillat deg selv å utforske kreativiteten din og skape en unik og personlig stil ved matbordet ditt.

Mateus Oyster-serien er mer enn bare keramikkprodukter - det er en reise gjennom naturens skjønnhet og en hyllest til det gode liv.

Vedlikeholdsråd
Oyster-tallerkener tåler å bli vasket i oppvaskmaskin (ikke anbefalt for temperaturer høyere enn 65-70 grader) og kan brukes i mikrobølgeovn og fryser. Svarte streker kan oppstå på keramikken når bestikk brukes, og det er metall fra rustfritt stål. Bruk skylle- eller glansmiddel hvis du vasker i oppvaskmaskin, så blir keramikken mindre følsom for metallmerker. Metallmerker kan ofte fjernes ved å forsiktig gni med poleringsmiddel.'

Spesifikasjon

Egenskaper

 • MerkevareMateus
 • SerieMateus Oyster
 • Artikkelnummer503956-01
 • Kvantitet1 stk.
 • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
 • ProduksjonProduktet er håndlaget og håndmalt i Portugal. Takket være produksjonsprosessen er hvert produkt helt unikt.
 • Bruttovekt (kg)1,266
 • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Kan fryses Ikke ovnsbestandig Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten. Ikke legg i vann. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel.
 • Maks. oppvasktemperatur °C70

Mål

 • Lengde (cm)35
 • Bredde (cm)30
 • Høyde (cm)3

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)