60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Basic skål 70 cl, Grå Mateus
Basic skål 70 cl, Grå Mateus
Basic skål 70 cl, Grå Mateus
Basic skål 70 cl, Grå Mateus
Basic skål 70 cl - Grå - Mateus
Basic skål 70 cl - Grå - Mateus
Basic skål 70 cl - Grå - Mateus
Basic skål 70 cl - Grå - Mateus

Basic skål 70 cl
Grå

kr 445
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Velkommen til Mateus Basic-serien - den ultimate grunnlaget for å uttrykke din personlige stil i hjemmet ditt. Hver del i denne signaturekolleksjonen er håndlaget og håndmalt i Portugal, noe som gir hvert stykke en unik og autentisk følelse. Med en ren og tidløs design, blir Mateus Basic-serien et sjarmerende og allsidig tilskudd til hjemmet ditt.

Mateus Basic-serien gir deg muligheten til å skape din egen unike stil på bordet. Med en rekke forskjellige farger å velge mellom, kan du lage en harmonisk komposisjon som reflekterer din personlighet og estetikk. Denne kolleksjonen er det perfekte grunnlaget for å bygge opp en imponerende borddekking som vil pryde ved alle anledninger.

Med sitt klassiske uttrykk gir Mateus Basic-serien en varm og leken følelse til bordet ditt. Hver servisedel er håndlaget med omsorg og har en glasert overflate som øker dens skjønnhet. De håndmalte penselstrøkene legger til unike detaljer som gir hvert stykke sin egen personlighet og sjarm.

Mateus Basic-serien er mer enn bare servise, det er en historie om lidenskap og håndverk. Hver del er laget med omsorg og dedikasjon for å gi deg et produkt av høyeste kvalitet som vil være en trofast følgesvenn i hjemmet ditt i lang tid framover. Det er en kolleksjon som forener tradisjon og innovasjon på en måte som skaper ekte magi ved bordet ditt.

Opplev gleden av å skape en personlig og inspirerende borddekking med Mateus Basic-serien. Utforsk det brede utvalget av farger og kombinasjoner for å skape en unik atmosfære som reflekterer din stil og personlighet. La hvert måltid bli en kunstnerisk opplevelse og nyt varmen og kjærligheten som disse håndlagede servisedelene formidler.

La deg inspirere av det tidløse designet og de håndmalte detaljene som vil gi hjemmet ditt en unik touch. Ta det første skrittet mot å uttrykke din personlige stil ved å velge Mateus Basic - en kolleksjon som gjør at bordet ditt blir et sted der minner skapes og deles i en atmosfære av skjønnhet og kjærlighet.'

Spesifikasjon

Egenskaper

 • MerkevareMateus
 • SerieBasic
 • Artikkelnummer37146-01
 • Kvantitet1 stk.
 • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
 • ProduksjonProduktet er håndlaget og håndmalt i Portugal. Takket være produksjonsprosessen er hvert produkt helt unikt.
 • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Kan fryses Ikke ovnsbestandig Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten. Ikke legg i vann. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel.
 • Maks. oppvasktemperatur °C70

Mål

 • Diameter (cm)19
 • Høyde (cm)7
 • Volum (cl)70

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)