60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Basic organic kopp 60 cl, Sand Mateus
Basic organic kopp 60 cl, Sand Mateus
Basic organic kopp 60 cl, Sand Mateus
Basic organic kopp 60 cl, Sand Mateus
Basic organic kopp 60 cl - Sand - Mateus
Basic organic kopp 60 cl - Sand - Mateus
Basic organic kopp 60 cl - Sand - Mateus
Basic organic kopp 60 cl - Sand - Mateus

Basic organic kopp 60 cl
Sand

kr 345
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Velkommen til Mateus Basic-serien - den ultimale grunnlaget for å uttrykke din personlige stil i hjemmet ditt. Hvert del av denne signaturkolleksjonen er håndlaget og håndmalt i Portugal, noe som gir hvert stykke en unik og autentisk følelse. Med en ren og tidløs design, blir Mateus Basic-serien en sjarmerende og allsidig tillegg til hjemmet ditt.

Mateus Basic-serien tilbyr deg muligheten til å skape din egen unike stil på bordet. Med en rekke forskjellige farger å velge mellom, kan du skape en harmonisk komposisjon som reflekterer din personlighet og estetikk. Denne kolleksjonen er den perfekte basen for å bygge opp en imponerende dekket bord som vil være en prydningsart ved alle anledninger.

Med sitt klassiske uttrykk gir Mateus Basic-serien en varm og leken følelse til bordet ditt. Hvert servisedel er håndlaget med omsorg og har en glasert overflate som forbedrer dens skjønnhet. De håndmalte penselstrokene legger til unike detaljer som gir hvert stykke sin egen personlighet og sjarm.

Mateus Basic-serien er mer enn bare servise, det er en historie om lidenskap og håndverk. Hvert stykke er laget med omsorg og dedikasjon for å gi deg et produkt av høyeste kvalitet som vil være en trofast følgesvenn i hjemmet ditt over lang tid. Det er en kolleksjon som forener tradisjon og innovasjon på en måte som skaper en sann magi ved bordet ditt.

Opplev gleden ved å lage en personlig og inspirerende borddekking med Mateus Basic-serien. Utforsk det brede utbudet av farger og kombinasjoner for å skape en unik atmosfære som reflekterer din stil og personlighet. La hver måltid bli en kunstnerisk opplevelse og nyt varmen og kjærligheten som disse håndlagde servisedelene formidler.

La deg inspirere av det tidløse designet og de håndmalte detaljene som vil gi hjemmet ditt en unik touch. Ta det første steget mot å uttrykke din personlige stil ved å velge Mateus Basic - en kolleksjon som gjør at bordet ditt blir et sted der minner skapes og deles i en atmosfære av skjønnhet og kjærlighet.

Spesifikasjon

Egenskaper

 • MerkevareMateus
 • SerieBasic
 • Artikkelnummer37134-05
 • Kvantitet1 stk.
 • MaterialerMaterialer: Keramisk Finish: Glasert
 • ProduksjonProduktet er håndlaget og håndmalt i Portugal. Takket være produksjonsprosessen er hvert produkt helt unikt.
 • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Kan fryses Ikke ovnsbestandig Unngå å plassere produktet direkte på overflater som er følsomme for fuktighet, da dette kan etterlate flekker på overflaten. Ikke legg i vann. Mørke flekker kan oppstå - det er fra det rustfrie stålet. Bruk skyllemiddel for å gjøre keramikken mindre følsom for disse merkene. Metallmerkene kan vanligvis fjernes ved å gni forsiktig med pussemiddel.
 • Maks. oppvasktemperatur °C70

Mål

 • Diameter (cm)11
 • Høyde (cm)11
 • Volum (cl)60

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)