60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/House Doctor

House Doctor

House Doctor er et dansk familieeid selskap som hjelper deg med å finne de riktige møblene til hjemmet ditt. I sortimentet finner du møbler og interiørprodukter, som sofaer, stoler, belysning og tekstiler i både personlig og moderne design.
13 resultater sortert etter
Pleat eggekopp 4-pk - Grå-brun - House Doctor
House Doctor

Pleat eggekopp 4-pk, Grå-brun

kr 309
Bestillt inn

Mer om House Doctor

House Doctor er et dansk familieeid selskap som ble stiftet i 2001. Tanken er å tilby riktig medisin for ditt hjem med muligheten til å blande ulike produkter for å skape en unik og personlig stil for det moderne hjem. Produktene er av høy kvalitet med House Doctors egen design. House Doctor tilbyr kjøkkenutstyr som vakre håndmalte boller og kopper i ulike mønstre, drikkeglass av unik natur og fine håndmalte tallerkener i steintøy. House Doctor selger også vakre lysestaker med moderne og enkel design som er perfekt for å skape et inspirerende og personlig hjem.

Alle fortjener et sunt hjemHouse Doctor hjelper deg å finne akkurat den rette kuren for ditt hjem. Uavhengig av pasientens tilstand, har de akkurat den riktige middel for å skape en unik og personlig stil til ditt hjem. Deres stil er provoserend , personlig og uformell. De mener at tiden er inne for å blande elementer heller enn å prøve å matche dem.

Men en liten advarsel: deres produkter er svært vanedannende og kan føre til rask hjerterytme - selv i små doser!

En familie med kreative gener

Hus Doctor er en familiedrevet interiørdesign virksomhet med sin egen konsulent på plass i Danmark og forhandlere over hele verden.

Selskapet drives av tre lekne søsken - Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. De har alle kreative gener og en tro på at vakre interiører forbedrer din lidenskap for livet. Familien Trioen kjørte en vellykket industriell design virksomhet i noen år. Men ideer til nye produkter begynte raskt å dukke opp - og i 2001 ble House Doctor født. Over tid har nye tilskudd kommet inn i House Doctor familien - mennesker med en lidenskap for å utvikle merkevaren. Ved deres hovedkontor i Ikast i Midt-Jylland, jobber 50 dedikerte husleger med sporing av dagens trender og utforming av nye og luksuriøse interiør tilbehør for moderne hjem og andre design nødsituasjoner. HOUSE DOCTOR UTEN GRENSERHouse Doctors produkter er utviklet internt og selges gjennom et voksende nettverk av distributører i Europa, New Zealand, Japan og andre land. De har håndplukket de beste leverandørene fra hele verden for deres produksjon og de vil være sikre på at kvaliteten aldri blir kompromittert.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)