60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Sunday liftgardin 90 x 180 cm, Oatmeal Himla
Sunday liftgardin 90 x 180 cm, Oatmeal Himla
Sunday liftgardin 90 x 180 cm - Oatmeal - Himla
Sunday liftgardin 90 x 180 cm - Oatmeal - Himla

Sunday liftgardin 90 x 180 cm
Oatmeal

kr 2 134
kr 2 390(-11%)
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Utforsk den varme og inspirerende verdenen av Himla Sunday- en perfekt kombinasjon av stil, funksjonalitet og enkelhet!

Sunday heisgardin er laget av et tynt og vakkert lin, som gir gardinen en moderne og avskallet følelse. Stoffet er uvasket og beholder sin naturlige sjarm, samtidig som det skaper en elegant atmosfære i hjemmet ditt. Med Sunday heisgardin kan du enkelt skape et stilrent og minimalistisk interiør.

Denne heisgardinen kan perfekt matches med Himla Sunshine Heading Tape for en stilig og sammenhengende look. Med borrelås i toppen er monteringen enkel og smidig. Du kan enkelt justere gardinhøyden med snorene på baksiden, noe som gir deg full kontroll over lysinnslippet og personvernet i rommet ditt.

Himla Sunday heisgardin leveres med en inkludert skinne for montering i vegg eller tak. Med en høyde på 2 cm og en dybde på 2,5 cm, gir skinnen en stabil og pålitelig montering. Du kan være sikker på at Sunday heisgardin sitter stødig på plass og gir deg ønsket effekt i rommet ditt. Den har en smart snorfunksjon til høyre som gjør at du enkelt kan justere gardinens posisjon. I sin høyeste posisjon når gardinen en lengde på ca 15-20 cm, noe som gir deg mulighet til å tilpasse den etter dine behov og ønsker.

Gardinens nederkant er utstyrt med en skjult metallskinne og flere tverrgående smale plaststenger på baksiden. Disse bidrar til å skape en stilig og jevn fall når du trekker opp gardinen, samtidig som de gjør den enkel å folde og lage fine folder når du justerer lengden.

Oppdag det brede utvalget av størrelser og farger som Himla Sunday heisgardin er tilgjengelig i. Du kan velge den perfekte størrelsen og fargen som passer din interiørstil og skaper en varm og inspirerende atmosfære i hjemmet ditt.

Gi hjemmet ditt et snev av stil og enkelhet med Himla Sunday heisgardin. Skap en harmonisk og avslappet atmosfære samtidig som du bevarer en moderne og elegant følelse. La gardinen bli det perfekte tilskuddet til rommet ditt og skape et sted der du kan nyte fred og ro.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareHimla
  • Artikkelnummer582786-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerLin
  • VedlikeholdsrådBare rensing

Mål

  • Lengde (cm)180
  • Bredde (cm)90

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)