60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Sunday liftgardin 80 x 180 cm, Oatmeal Himla
Sunday liftgardin 80 x 180 cm, Oatmeal Himla
Sunday liftgardin 80 x 180 cm - Oatmeal - Himla
Sunday liftgardin 80 x 180 cm - Oatmeal - Himla

Sunday liftgardin 80 x 180 cm
Oatmeal

kr 2 045
kr 2 290(-11%)
Bestillt inn, forventet tilbake på lager mai 2024
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Utforsk den varme og inspirerende verdenen av Himla Sunday - en perfekt kombinasjon av stil, funksjonalitet og enkelhet!

Sunday liftgardin er laget av et tynt og vakkert lin, som gir gardinen en moderne og nedskalert følelse. Stoffet er uvasket og beholder sin naturlige sjarm, samtidig som det skaper en elegant atmosfære i hjemmet ditt. Med Sunday liftgardin kan du enkelt skape en stilsikker og minimalistisk innredning.

Denne liftgardinen kan perfekt matches med Himla Sunshine Heading Tape for en pen og sammenhengende look. Med borrelås i toppen er monteringen enkel og smidig. Du kan enkelt justere gardinhøyden med hjelp av snorene på baksiden, noe som gir deg full kontroll over lysinntaket og privatlivet i rommet ditt.

Himla Sunday liftgardin leveres med en inkludert skinne for montering i vegg eller tak. Med en høyde på 2 cm og en dybde på 2,5 cm gir skinnen en stabil og pålitelig montering. Du kan være sikker på at Sunday liftgardin sitter fast og gir deg den ønskede effekten i rommet ditt. Den har en smart snorfunktion til høyre som gjør at du kan enkelt justere gardinens posisjon. I sin høyeste posisjon når gardinen en lengde på omtrent 15-20 cm, noe som gir deg muligheten til å tilpasse den etter dine behov og ønsker.

Gardinens underkant er utstyrt med en skjult metallskinne og flere tverrgående smale plastribber på baksiden. Disse bidrar til å skape en pen og jevn fall når du trekker opp gardinen, samtidig som de gjør den enkel å brette og lage vakre bretter når du justerer lengden.

Oppdag det brede utvalget av størrelser og farger som Himla Sunday liftgardin er tilgjengelig i. Du kan velge den perfekte størrelsen og fargen som passer din interiørstil og skaper en varm og inspirerende atmosfære i hjemmet ditt.

Gi hjemmet ditt et snev av stil og enkelhet med Himla Sunday liftgardin. Skap en harmonisk og avslappet atmosfære samtidig som du beholder en moderne og elegant følelse. La gardinen være det perfekte tilskuddet til rommet ditt og skap en plass der du kan nyte ro og stillhet.'

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareHimla
  • Artikkelnummer582785-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerLin
  • VedlikeholdsrådBare rensing

Mål

  • Lengde (cm)180
  • Bredde (cm)80

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)