60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Sunday liftgardin 110 x 180 cm, Oatmeal Himla
Sunday liftgardin 110 x 180 cm, Oatmeal Himla
Sunday liftgardin 110 x 180 cm - Oatmeal - Himla
Sunday liftgardin 110 x 180 cm - Oatmeal - Himla

Sunday liftgardin 110 x 180 cm
Oatmeal

kr 2 313
kr 2 590(-11%)
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Utforsk den varme og inspirerende verden av Himla Sunday- en perfekt kombinasjon av stil, funksjonalitet og enkelhet!

Sunday heisgardin er laget av et tynt og vakkert lin, som gir gardinen en moderne og nedtonet følelse. Stoffet er uvasket og beholder sin naturlige sjarm, samtidig som det skaper en elegant atmosfære i hjemmet ditt. Med Sunday heisgardin kan du enkelt skape en stilren og minimalistisk innredning.

Denne heisgardinen kan perfekt matches med Himla Sunshine Heading Tape for en stilig og sammenhengende look. Med borrelås på toppen er monteringen enkel og smidig. Du kan enkelt justere gardinens høyde ved hjelp av snorene på baksiden, noe som gir deg full kontroll over lysinnslipp og integritet i rommet ditt.

Himla Sunday heisgardin leveres med en inkludert skinne for montering i vegg eller tak. Med en høyde på 2 cm og en dybde på 2,5 cm gir skinnen en stabil og pålitelig montering. Du kan være sikker på at Sunday heisgardin sitter stødig på plass og gir deg den ønskede effekten i rommet ditt. Den har en smart snorfunktion til høyre som gjør at du kan enkelt justere gardinens posisjon. I sin høyeste stilling når gardinen en lengde på omtrent 15-20 cm, noe som gir deg muligheten til å tilpasse den etter dine behov og ønsker.

Gardinens nederkant er utstyrt med en skjult metallskinne og flere tverrgående smale plastribber på baksiden. Disse bidrar til å skape et pent og jevnt fall når du hever gardinen, samtidig som de gjør den enkel å legge i folder og skape vakre folder når du justerer lengden.

Oppdag det brede utvalget av størrelser og farger som Himla Sunday heisgardin er tilgjengelig i. Du kan velge den perfekte størrelsen og fargen som passer til din interiørstil og skape en varm og inspirerende atmosfære i hjemmet ditt.

Gi hjemmet ditt et preg av stil og enkelhet med Himla Sunday heisgardin. Skap en harmonisk og avslappet atmosfære samtidig som du opprettholder en moderne og elegant følelse. La gardinen bli det perfekte tilskuddet til rommet ditt og skape et sted der du kan nyte ro og stillhet.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareHimla
  • Artikkelnummer582788-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerLin
  • VedlikeholdsrådBare rensing

Mål

  • Lengde (cm)180
  • Bredde (cm)110

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)