60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Sunday liftgardin 100 x 180 cm, Oatmeal HimlaSunday liftgardin 100 x 180 cm, Oatmeal Himla
Sunday liftgardin 100 x 180 cm - Oatmeal - Himla
Sunday liftgardin 100 x 180 cm - Oatmeal - Himla

Sunday liftgardin 100 x 180 cm
Oatmeal

kr 1 618
kr 2 490
På lager, klar for levering
Fri frakt innenfor Norge

Beskrivelse

Utforsk den varme og inspirerende verdenen av Himla Sunday- en perfekt kombinasjon av stil, funksjonalitet og enkelhet!

Sunday persienne er laget av et tynt og vakkert hellinne, noe som gir gardinen en moderne og avskalert følelse. Stoffet er uvasket og beholder sin naturlige sjarm, samtidig som det skaper en elegant atmosfære i hjemmet ditt. Med Sunday persienne kan du enkelt skape en stilig og minimalistisk innredning.

Denne persienner kan perfekt matches med Himla Sunshine Heading Tape for en stilig og sammenhengende look. Med borrelåsband på toppen er monteringen enkel og smidig. Du kan enkelt justere gardinhøyden ved hjelp av trekklinjene på baksiden, noe som gir deg full kontroll over lysinntaket og privatlivet i rommet ditt.

Himla Sunday persienne leveres med en inkludert skinne for montering i vegg eller tak. Med en høyde på 2 cm og en dybde på 2,5 cm gir skinnen en stabil og pålitelig montering. Du kan være sikker på at Sunday persienne sitter sikkert på plass og gir deg den ønskede effekten i rommet ditt. Den har en smart snorfunksjon til høyre som gjør at du enkelt kan justere gardinens posisjon. I sin høyeste posisjon når gardinen en lengde på omtrent 15-20 cm, noe som gir deg muligheten til å tilpasse den etter dine behov og ønsker.

Gardinenes nedre del er utstyrt med en skjult metallskinne og flere tverrgående smale plastribber på baksiden. Disse bidrar til å skape et pent og jevnt fall når du trekker opp gardinen, samtidig som de gjør den enkel å folde og lage vakre folder når du justerer lengden.

Oppdag det brede utvalget av størrelser og farger som Himla Sunday persienne er tilgjengelig i. Du kan velge den perfekte størrelsen og fargen som passer din innredningsstil og skaper en varm og inspirerende atmosfære i hjemmet ditt.

Gi hjemmet ditt et snev av stil og enkelhet med Himla Sunday persienne. Skap en harmonisk og avslappet atmosfære samtidig som du beholder en moderne og elegant følelse. La gardinen bli det perfekte tilskuddet til rommet ditt og skap et sted hvor du kan nyte ro og fred.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareHimla
  • Artikkelnummer582787-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerLin
  • VedlikeholdsrådBare rensing

Mål

  • Lengde (cm)180
  • Bredde (cm)100

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)