60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Dalsland 1700-tallsgardin oatmeal, 130 x 120 cm Himla

Dalsland 1700-tallsgardin oatmeal
130 x 120 cm

kr 803
kr 899(-11%)
På lager, klar for levering
Fri frakt over 599kr

Beskrivelse

Himla Dalsland 1700-talletsgardin - Skap en Tidsriktig Romantikk

Opplev den tidløse skjønnheten i Himla Dalsland 1700-talletsgardin, en inspirert rullegardin i klassisk romantisk stil. Denne vakre gardinen tar oss tilbake til 1700-tallets eleganse og sjarm.

Gardinen er laget av Himlas tynneste og mest transparente voile i ekte lin. Stoffets subtile slubstruktur gir en unik karakter og lar det naturlige lyset siles gjennom på en fortryllende måte. Med en matt og velstrukket overflate formidler Dalsland gardin en følelse av letthet og eleganse i hjemmet ditt.

For å tilpasse gardinens lengde etter dine ønsker, rulles den opp og knytes med de medfølgende båndene. Dette gjør Dalsland gardin til en allsidig interiørdetalj som passer perfekt som kjøkkengardin eller i soverommet.

Gardinen er utstyrt med en 6 cm bred kanal på toppen og er best egnet for tradisjonell opphenging på en gardinstang. Knytebåndene på hver side av gardinen, plassert 21-22 cm fra kanten, gir en ekstra touch av eleganse og fungerer som både funksjonelle og dekorative elementer. For en glattere rulling, kan du enkelt plassere en lang blomsterpinne langs gardinens bunnkant ved opprulling.

Dalsland 1700-talletsgardin er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser for å passe ulike vindusmål. Mål vinduet ditt nøye og velg en gardin med samme bredde for beste passform og estetikk. Hver detalj er nøye utformet for å skape den perfekte atmosfæren og gi hjemmet ditt en tidløs og romantisk touch.

Gi hjemmet ditt en touch av historiens sjarm med Himla Dalsland 1700-talletsgardin. Velg stil, velg eleganse og la drømmene dine bevege seg til en forgangen tid.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareHimla
  • Artikkelnummer582750-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerLin
  • VedlikeholdsrådVask på 40 °C Ingen tørketumbler
  • Krymper maks (%).6

Mål

  • Lengde (cm)120
  • Bredde (cm)130

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)