60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 2:22:19:38

Merkevarer/Hardanger Bestikk

Hardanger Bestikk

Mellom dype fjorder og høye fjell i en liten bygd kalt Kinsarvik finner du Hardanger Bestikk, Skandinavias mest erfarne og tradisjonsrike spesialist innen bestikk. Selskapet har igjennom tidene, helt siden 1958, levert bestikk i høy kvalitet til det norske og skandinaviske markedet. Produktene er laget og utviklet over tid med betydelig fokus på design. I designene kan du skimte spor av familieverdier, spektakulær natur, godt håndverk og delikat utforming – alt laget for å gi eventyrlige matopplevelser en ekstra dimensjon.
108 resultater sortert etter
Nina bestikk 24 deler - rustfritt stål - Hardanger Bestikk
Hardanger Bestikk

Nina bestikk 24 deler, rustfritt stål

kr 1 449kr 2 399
På lager
1
...
3
Side 1 av 3

Mer om HardangerBestikk

Ramona

Hardanger Bestikk sin kanskje mest fremgangsrike serie er Ramona. Hardanger Bestikks grunnlegger Odd Leikvoll startet utviklingen av bestikksettet Ramona i 1982. Designen har han utviklet i samarbeid med en amerikanske formgivere. Ramonas fremgang avhenger dels av dens tidløse design som fungerer generasjon etter generasjon. Ramona er en av det Hardanger Bestikk kaller «de tre søstre», sammen med Silje og Carina. Alle de tre søstrene er designet av Odd Leikvoll. Bestikkets enkle,dekorative form er ikonisk–Ramona har vært Hardanger Bestikks mests elgende bestikkserie i over 30 år siden det ble lansert i 1982, og dener like populær i dag. Ramona er rundere i formen enn Silje og Carina,men alle tre passer fint både til hverdags og til fest.

Tina

Tina er et flott eksempel på modernistisk, skandinavisk design. Serien er skapt av den anerkjente norske designeren Per Finne, og ble lansert i 2010. Stilen er ren og selvsikker, og står i sterk kontrast til de elegante kurvene som preger flere andre serier. Tina er skapt spesielt for folk som er opptatt av moderne design, og er perfekt i stramme, minimalistiske oppdekninger som passer et designerhjem.

Priser & utmerkelser

Hardanger Bestikk har fått utmerkelser for deres ulike kolleksjoner. De vant blant annet pris forDesign Excellent i 2009 for serien ”Tuva” og i 2010 for deres ”Egg sett”. De vant dessuten ”Theinnvation Award for Universal Design” i 2011.

Utover bestikk leverer også Hardanger Bestikk andre serveringstilbehør som sauseøser, kakespader,kakegafler, serveringsskje, salatsett samt skalldyrsbestikk, fiskesett, biffsett og dessertsett. Uansett hva det er du ser etter innen bestikk kan du være sikker på at du finner det her. Så se nærmere blant vårt store utvalg og finn det Hardanger Bestikket du ønsker å komplementere inn i ditt hjem.

I denne kategorien kan du finne alle våre Hardanger Bestikk. Bestikkene er laget av rustfritt stål meden kvalitet på 18% krom og 8% nikkel. Utvalget er rikt; om du foretrekker antikk og retro eller det moderne,stilrene og skandinaviske designet, skal alle kunne finne sin egen stil. Norske og nordiske familietradisjoner er et av Hardanger Bestikks viktigste inspirasjonskilder. Alle produktene er designet for å passer inn idenne moderne livsstilen hvor utsøkte matopplevelser, senkede skuldre,sosialt samvær og kvalitetstid står i høysetet når man sitter samlet rundtbordet.

Sortimentet omfatter alt fra den populære bestikkserien Fjord, Maria, n og mye mer. Har du kjøpt nye bestikk og ønsker å samle flere deler i samme serie kan Hardanger Bestikk tilby deg en garanti for minst 10 år fra tidspunktet du kjøpte bestikket. Denne garantien gjelder kun for designserier i bestikk og ikke for andre produkter.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)