60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Indulgence karaffel 1 l, Rustfritt stål Georg Jensen
Indulgence karaffel 1 l, Rustfritt stål Georg Jensen
Indulgence karaffel 1 l - Rustfritt stål - Georg Jensen
Indulgence karaffel 1 l - Rustfritt stål - Georg Jensen

Indulgence karaffel 1 l
Rustfritt stål

1 347 kr
1 509 kr
På lager, klar for levering
Fri frakt innenfor Norge

Beskrivelse

Georg Jensen Indulgence - Form og Funksjon i Rustfritt Stål

Oppdag den subtile balansen mellom design og funksjonalitet med Georg Jensen Indulgence karaffel, et mesterverk skapt for å forsterke din drikkeopplevelse. Designet av mesterkunstneren Helle Damkjær, er denne karaffelen ikke bare en beholder for dine drikkevarer, men en smakfull uttrykk for skjønnhet og eleganse.

Med en myk bøyd og elegant form, blir denne karaffelen en samtalestarter på bordet ditt. Laget av skinnende rustfritt stål, opprettholder materialet en behagelig kulde i drikken, og gir deg muligheten til å nyte favorittdrikken din i perfekt temperatur over en lengre tid.

Denne stålkaraffelen er ikke bare en vakker design, den er også et bevis på det nøye håndverket som Georg Jensen er kjent for. Hver kurve og kontur er nøye vurdert for å gi en behagelig helling og et visuelt inntrykk som imponerer. Helle Damkjærs design smelter harmonisk sammen med bordoppsettet ditt og forsterker følelsen av sofistikasjon.

Det er viktig å merke seg at for å bevare karaffelens skjønnhet og glans over tid, anbefales håndvask. Dette lille steget av omsorg vil sikre at din karaffel forblir en tilbakevendende følgesvenn ved hvert måltid og arrangement.

Georg Jensen Indulgence karaffelen er mer enn bare en drikkebeholder; den er en forlengelse av din stil, smak og vurdering for kunstneriske detaljer. La denne karaffelen bli en del av dine mest minneverdige øyeblikk og et symbol på tidløs eleganse innen din drikkeopplevelse.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareGeorg Jensen
  • SerieIndulgence
  • Artikkelnummer587554-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerRustfritt stål
  • Bruttovekt (kg)0,668

Mål

  • Diameter (cm)9
  • Høyde (cm)32
  • Volum (l)1

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)