60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Merkevarer/Georg Jensen

Georg Jensen

400 resultater sortert etter
Bernadotte termokanne pushlokk - 1 L - Georg Jensen
Georg Jensen

Bernadotte termokanne pushlokk, 1 L

1 539 kr2 265 kr
Bestillt inn
Bernadotte middagstallerken Ø26 cm - Porselen - Georg Jensen
Georg Jensen

Bernadotte middagstallerken Ø26 cm, Porselen

303 kr395 kr
På lager
SALG
-23%
1
...
12
Side 1 av 12

Mer om Georg Jensen

Georg Jensen produserer kvalitetshåndverk og tidløs estetisk design, med en historie som strekker seg mer enn 100 år tilbake i tid. Helt fra begynnelsen var Georg Jensens filosofi å skape designobjekter som passer alle og samtidig kombinere skjønnhet og funksjon. Georg Jensens håndverk og talent skapte grunnlaget for det nå verdensberømte selskapet Georg Jensen i København i 1904.

Etter Georgs ideer og prinsipper

Klare, bølgende former med delikate ornamenter reflekterer Georg Jensen kjærlighet og beundring for naturen. I dag arbeider selskapet med å formidle Georgs ideer og prinsipper med en moderne tolkning for å passe inn i moderne hjem og husholdninger.

Klassisk dansk design

Merket er basert på felles verdier, som integritet, autentisitet og klassisk dansk design. Georg Jensen reflekterer danske verdier, enkelhet, det nordiske lyset, rent vann og frisk luft. Disse verdiene er også fanget opp i selskapets visjon, misjon og verdier. En stor del av det er å ha stor respekt for selskapets arv og er sett på som en forutsetning for å kunne tilby produkter som dagens forbrukere ønsker.

Alfredo Häberli

Suksessen til selskapet er også på grunn av Georg Jensens evne til å oppdage og hjelpe talentfulle designere. Et eksempel på dette er den kjente argentinske designeren Alfredo Häberli. Allerede i 1991 ble han uteksaminert i industrideisgn på Höhere Schule für Gestaltung i Zürich der han fortsatt bor i dag. Hans design kombinerte tradisjon og innovasjon med glede og energi, sterkt påvirket av sin barndom i Argentina. Resultatet blir et sterkt, følelsesmessig uttrykk og Alfredo har i løpet av sine år har blitt tildelt en rekke priser. Han har vært æresgjest på den 20. Biennale of Design i Kortrijk i Belgia, og i 2009 ble han tildelt Designer of the Year av det prestisjetunge magasinet A&W Magazine (Architektur & Wohnen).

CONSTANTIN WORTMANN

Designen av den populære Cobra-serien står Constantin Wortmann for. Hånd studert design i München, som senere ble etterfulgt av praksis og en rekke designprosjekter som frilanser for Ingo Maurer. I 1998 ble han medgrunnlegger av designstudio Büro für Form sammen med Benjamin Hopf, og et stort antall internasjonale priser og utstillinger vitner om stor suksess. Studioet jobber med interiørdesign, industriell design, møbeldesign og lysdesign. Constantin Wortmann har designet flere elskede gjenstand for Georg Jensen Living, inkludert den populære COBRA serien. Hans elegante designspråk er i perfekt harmoni med Georg Jensens design og flere prosjekter finnes allerede i sikte.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)